Denizlispor taraftarından ilginç protesto

DENİZLİ 13.08.2018 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor taraftarından ilginç protesto

15 Temmuz darbesi sonrası ülkemize alçak saldırıların bu sefer ekonomi yoluyla devam ettiren karanlık dış güçlere karşı Denizlispor taraftarından ilginç bir protesto geldi. Maç öncesi futbolcular sahaya çıkarken attıkları konfeti yerine dolar fırlatan Denizlispor taraftarı dengesiz kuru tetikleyen dış güçleri esprili bir yöntemle protesto etti. Türk Lirası'nın dövize karşı değer kaybının yaşandığı şugünlerde suni sorunlara neden olan bu atmosfere Türkiye'nin dört biryanından dolara karşı ilginç protesto yöntemleriyle tepki gösteriliyor. Dün Denizlispor taraftarı da maç başlamadan önce takımları sahaya çıkarken her zaman  attıkları konfeti yerine dolar fırlattı. Sahte dolar fırlatarak ilginç protesto gösterisi yapan yeşil siyahlı taraftarlar hükümetin TL'ye geçiş kampanyasına destek vermiş oldu.   

15 Temmuz darbesi sonrası ülkemize alçak saldırıların bu sefer ekonomi yoluyla devam ettiren karanlık dış güçlere karşı Denizlispor taraftarından ilginç bir protesto geldi. Maç öncesi futbolcular sahaya çıkarken attıkları konfeti yerine dolar fırlatan Denizlispor taraftarı dengesiz kuru tetikleyen dış güçleri esprili bir yöntemle protesto etti.


Türk Lirası'nın dövize karşı değer kaybının yaşandığı şugünlerde suni sorunlara neden olan bu atmosfere Türkiye'nin dört biryanından dolara karşı ilginç protesto yöntemleriyle tepki gösteriliyor. Dün Denizlispor taraftarı da maç başlamadan önce takımları sahaya çıkarken her zaman  attıkları konfeti yerine dolar fırlattı. Sahte dolar fırlatarak ilginç protesto gösterisi yapan yeşil siyahlı taraftarlar hükümetin TL'ye geçiş kampanyasına destek vermiş oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.