Denizlispor Teknik Direktörü İldiz: 'Şampiyonluk Yolunda'

SPOR 24.01.2019 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz: 'Şampiyonluk Yolunda'

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, şampiyonluk yolunda önlerinde 16 maç olduğunu hatırlattı, her maçın final niteliğinde olacağını kaydetti.   Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor’un şampiyonluk yürüyüşü sürüyor. Yeşil siyahlıların teknik patronu Yücel İldiz, ligde kalan tüm maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.     Öncelikli olarak Adana Demirspor maçına odaklandıklarının altını çizen İldiz, “Takıma hedefe oynayan, oturaklı bir takım gibi oynamamız gerektiğini söylüyorum. İstanbulspor maçında böyle oynamıştık. Pozisyon vermeden kazanmıştık. Denizlispor ne yaptığını bilen bir takım dedirtmiştik. Devre arasında 10 günlük bir izin vermiştik. Eleştiri konusu olmuştu ancak 5 günlük bir çalışma programı vardı bunun içerisinde. Bizim oyuncularımızla diyaloğumuz çok önemli. Herkes gereğini yapmış. Kampa hazır gelmeleri bizim adımıza önemli oldu. Gümüşhane,  Malatyaspor ve Rizespor ile oynadık. Bu müsabakalarda o oturaklı takımın üzerine katmamız gerekiyordu. Hedefe oynayan bir takımsak bunlar olacak. Bu koşullar içerisinde yoğun çalıştık. Gazişehir maçına bu şekilde geldik.  Zor maçlarla başlıyoruz bunu herkes kabul ediyor.  Genelde kamuoyunda beraberlik iyidir yenilmeden gelirse iyi olur deniyordu. Fakat söylemlerle eylemlerin bir olması lazım… Antep de çift ön bilero da oynayabilirdik. Her şeyi yapabilirdik. Kazanma adına ne gerekiyorsa yapmamız lazımdı.  Gazişehir maçında kazanmaya oynadık. Zor maçtı ilk yarı pozisyon vermedik. İkinci yarıda oyun istediğimiz şekle geldi. Öngörülerimiz tuttu… Son 10 dakika pozisyon verdik normaldir. Kayıpsız dönmesini bildik. Camiamızın dinamikleri bizi destekliyor. Artık önümüzde bakacağız” dedi. Zorlukların üstesinden gelmeleri gerektiğini kaydeden İldiz; “Şu anda övgüler alıyoruz. Ama henüz daha bir şey başarmadık. Hedefi yakalarsak o zaman bunları kabul edelim. Bunun bilincindeyiz Çok çalışmak zorundayız. Oyuncu arkadaşlarımızla konuştuk. Son tercihlerimizi biraz daha dikkatli kullansak her şeyi daha netleştirebilirdik.  Olmayınca sıkılıyoruz.  Gazişehir’de beraberlik golünü yesek üzülürdük. Bütün bunların üzerinde duracağız” dedi.     Adana Demirspor’un zor rakip olduğunu ifade eden İldiz, “ Adana Demirspor vazgeçmiyor. 8-10 tane daha oyuncu aldılar. Zorlu maç olacak. Seyircimize güveniyoruz. Kapalı gişe oynamaya başladık. Onları yanıltmadan devam edeceğiz” dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, şampiyonluk yolunda önlerinde 16 maç olduğunu hatırlattı, her maçın final niteliğinde olacağını kaydetti.

 

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor’un şampiyonluk yürüyüşü sürüyor. Yeşil siyahlıların teknik patronu Yücel İldiz, ligde kalan tüm maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.

 

 

Öncelikli olarak Adana Demirspor maçına odaklandıklarının altını çizen İldiz, “Takıma hedefe oynayan, oturaklı bir takım gibi oynamamız gerektiğini söylüyorum. İstanbulspor maçında böyle oynamıştık. Pozisyon vermeden kazanmıştık. Denizlispor ne yaptığını bilen bir takım dedirtmiştik. Devre arasında 10 günlük bir izin vermiştik. Eleştiri konusu olmuştu ancak 5 günlük bir çalışma programı vardı bunun içerisinde. Bizim oyuncularımızla diyaloğumuz çok önemli. Herkes gereğini yapmış. Kampa hazır gelmeleri bizim adımıza önemli oldu. Gümüşhane,  Malatyaspor ve Rizespor ile oynadık. Bu müsabakalarda o oturaklı takımın üzerine katmamız gerekiyordu. Hedefe oynayan bir takımsak bunlar olacak. Bu koşullar içerisinde yoğun çalıştık. Gazişehir maçına bu şekilde geldik.  Zor maçlarla başlıyoruz bunu herkes kabul ediyor.  Genelde kamuoyunda beraberlik iyidir yenilmeden gelirse iyi olur deniyordu. Fakat söylemlerle eylemlerin bir olması lazım… Antep de çift ön bilero da oynayabilirdik. Her şeyi yapabilirdik. Kazanma adına ne gerekiyorsa yapmamız lazımdı.  Gazişehir maçında kazanmaya oynadık. Zor maçtı ilk yarı pozisyon vermedik. İkinci yarıda oyun istediğimiz şekle geldi. Öngörülerimiz tuttu… Son 10 dakika pozisyon verdik normaldir. Kayıpsız dönmesini bildik. Camiamızın dinamikleri bizi destekliyor. Artık önümüzde bakacağız” dedi. Zorlukların üstesinden gelmeleri gerektiğini kaydeden İldiz; “Şu anda övgüler alıyoruz. Ama henüz daha bir şey başarmadık. Hedefi yakalarsak o zaman bunları kabul edelim. Bunun bilincindeyiz Çok çalışmak zorundayız. Oyuncu arkadaşlarımızla konuştuk. Son tercihlerimizi biraz daha dikkatli kullansak her şeyi daha netleştirebilirdik.  Olmayınca sıkılıyoruz.  Gazişehir’de beraberlik golünü yesek üzülürdük. Bütün bunların üzerinde duracağız” dedi.

 

 

Adana Demirspor’un zor rakip olduğunu ifade eden İldiz, “ Adana Demirspor vazgeçmiyor. 8-10 tane daha oyuncu aldılar. Zorlu maç olacak. Seyircimize güveniyoruz. Kapalı gişe oynamaya başladık. Onları yanıltmadan devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.