Denizlispor'un acil çözülmesi gereken sorunları var

SPOR 21.04.2017 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'un acil çözülmesi gereken sorunları var

Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi Denizlispor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi Denizlispor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.   “URKAY KİMSEYİ TAKMIYOR!”   Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi, Urkay’ın şehrin önde gelenleri dahil kimseyi takmadığını açıkladı. Selvi, “Medyanın önünde görevi bırakıp teslim edeceğini ve kulübün önünü açacağını söyleyen başkan Süleyman Urkay şehrin ileri gelenlerine karşı gelmekle birlikte kimseyi takmıyor” dedi.   “KULÜBÜ VE TAKIMI KAOSA GÖTÜRÜYOR” Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Selvi, “Denizlispor kritik bir noktadadır. En son örneği Şanlıurfaspor maçında görüldü. Görevi bırakma açıklamasını maç sonu değil maç öncesi yaparak etik de davranmadı. Futbolculara primlerini ve alacaklarını ödemedi. Biz ödemek istedik engel oldu. Sonuç ortada. Daha bu takımın başında teknik direktör yok. Hala tesiste oturmuş ‘Buranın 5 Mayıs’a kadar başkanı benim’ diyor. Yönetimi tesiste istemiyor. Kulübü ve takımı kaosa götürüyor. Görevden alındım diyor ama hala orada ne işi var neden duruyor araştırmak lazım. Bu işler böyle olmaz” dedi.   “O’NUN HİÇBİR ŞEY UMRUNDA DEĞİL” Selvi, “Bize emanet edilen Büyükşehir Belediyespor ligden düşmüştür, kendisinin hatasıdır. Utanç duyduk. Sık sık bizim yönetim kurulu toplantılarında ‘Denizlispor düşerse düşsün ne olacak” demiştir. Kendisinin iyi niyetli olduğunu uzun zamandır düşünmüyoruz ve bunu şehrin önde gelenleri de net olarak görüyor. Başkan Urkay’ın hiçbir şeyin umurunda olduğunu düşünmüyorum. Ben böyle bir şey görmedim” diye konuştu.   “BÜYÜK TEHLİKELER KAPIDA”  Denizlispor’u acil çözülmesi gereken sorunların beklediğinin altını çizen Asbaşkan Selvi, ‘Futbolcuların alacakları ve primleri duruyor. Biz bunları ödemek istiyoruz. Sylla’nın ve Genkov’un alacakları var. Ciddi para sorunları var. Kendisi koltuğa yapışmış bırakmıyor. Oyuncularla anlaşmamız gerekiyor. Manisa maçına teknik direktörsüz çıkarsak ceza alacağız. Hocayla çıkmamız lazım ama ona da engel… ‘Siz paraları ödeyin ama tesise gelmeyin’ diyor. O olduğu sürece biz para ödemeyeceğiz. Bizler hala yönetim kurulu üyesiyiz. Bir an önce kulübü teslim edip önünü açmalıdır. Kulüp sevgisi olan insan kulübe bu şekilde zarar vermez” diye konuştu.   “SÜREKLİ GERÇEK DIŞI AÇIKLAMALARI VAR” Urkay’ın kendisine haksızlık yapılıyormuş gibi bir algı yarattığını ifade eden Asbaşkan Selvi, sanal ortamda ve sahte sitelerdeki ‘fake’ adreslerle yönetim kurulu üyelerine gereksiz saldırı yaptığını belirtti. Selvi, “Kulübü ve kendisini bu duruma getiren kendisidir. Açıklamaların hepsi gerçek dışıdır. Herkesi kandırmaya çalışıyor, kendi kendisine planlar yapıyor. İlla ki biz olalım demiyoruz ama yapılanlar Denizlispor çok büyük zarar verdi, vermeye devam ediyor” dedi. 
Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi Denizlispor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi Denizlispor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

“URKAY KİMSEYİ TAKMIYOR!”

 

Denizlispor’da Şanlıurfaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyerek görevini bıraktığı açıklayan başkan Süleyman Urkay’ın kulübü ve takımı sabote ettiğini söyleyen Asbaşkan Ahmet Selvi, Urkay’ın şehrin önde gelenleri dahil kimseyi takmadığını açıkladı. Selvi, “Medyanın önünde görevi bırakıp teslim edeceğini ve kulübün önünü açacağını söyleyen başkan Süleyman Urkay şehrin ileri gelenlerine karşı gelmekle birlikte kimseyi takmıyor” dedi.

 

“KULÜBÜ VE TAKIMI KAOSA GÖTÜRÜYOR”

Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Selvi, “Denizlispor kritik bir noktadadır. En son örneği Şanlıurfaspor maçında görüldü. Görevi bırakma açıklamasını maç sonu değil maç öncesi yaparak etik de davranmadı. Futbolculara primlerini ve alacaklarını ödemedi. Biz ödemek istedik engel oldu. Sonuç ortada. Daha bu takımın başında teknik direktör yok. Hala tesiste oturmuş ‘Buranın 5 Mayıs’a kadar başkanı benim’ diyor. Yönetimi tesiste istemiyor. Kulübü ve takımı kaosa götürüyor. Görevden alındım diyor ama hala orada ne işi var neden duruyor araştırmak lazım. Bu işler böyle olmaz” dedi.

 

“O’NUN HİÇBİR ŞEY UMRUNDA DEĞİL”

Selvi, “Bize emanet edilen Büyükşehir Belediyespor ligden düşmüştür, kendisinin hatasıdır. Utanç duyduk. Sık sık bizim yönetim kurulu toplantılarında ‘Denizlispor düşerse düşsün ne olacak” demiştir. Kendisinin iyi niyetli olduğunu uzun zamandır düşünmüyoruz ve bunu şehrin önde gelenleri de net olarak görüyor. Başkan Urkay’ın hiçbir şeyin umurunda olduğunu düşünmüyorum. Ben böyle bir şey görmedim” diye konuştu.

 

“BÜYÜK TEHLİKELER KAPIDA”

 Denizlispor’u acil çözülmesi gereken sorunların beklediğinin altını çizen Asbaşkan Selvi, ‘Futbolcuların alacakları ve primleri duruyor. Biz bunları ödemek istiyoruz. Sylla’nın ve Genkov’un alacakları var. Ciddi para sorunları var. Kendisi koltuğa yapışmış bırakmıyor. Oyuncularla anlaşmamız gerekiyor. Manisa maçına teknik direktörsüz çıkarsak ceza alacağız. Hocayla çıkmamız lazım ama ona da engel… ‘Siz paraları ödeyin ama tesise gelmeyin’ diyor. O olduğu sürece biz para ödemeyeceğiz. Bizler hala yönetim kurulu üyesiyiz. Bir an önce kulübü teslim edip önünü açmalıdır. Kulüp sevgisi olan insan kulübe bu şekilde zarar vermez” diye konuştu.

 

“SÜREKLİ GERÇEK DIŞI AÇIKLAMALARI VAR”

Urkay’ın kendisine haksızlık yapılıyormuş gibi bir algı yarattığını ifade eden Asbaşkan Selvi, sanal ortamda ve sahte sitelerdeki ‘fake’ adreslerle yönetim kurulu üyelerine gereksiz saldırı yaptığını belirtti. Selvi, “Kulübü ve kendisini bu duruma getiren kendisidir. Açıklamaların hepsi gerçek dışıdır. Herkesi kandırmaya çalışıyor, kendi kendisine planlar yapıyor. İlla ki biz olalım demiyoruz ama yapılanlar Denizlispor çok büyük zarar verdi, vermeye devam ediyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.