Denizlispor'un Eski Teknik Direktöründen Başkan Urkay'a eleştiri

SPOR 13.04.2017 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'un Eski Teknik Direktöründen Başkan Urkay'a eleştiri

Denizlispor’un eski teknik direktörü Ali Tandoğan patladı, Başkan Süleyman Urkay’ı eleştirdi.

  “URKAY, MEVZUAT OLMASA KENDİ TEKNİK DİREKTÖR OLUR” Denizlispor’un eski teknik direktörü Ali Tandoğan suskunluğunu bozdu. Komploya gittiğini açıklayan Ali Tandoğan, herkesin her şeyi bildiğinin altını çizdi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın hoca arayışı konusunun inandırıcı olmadığının altını çizen Tandoğan, sezon sonuna kadar yola Mehmet Ali Keskinler ile devam edileceğini iddia etti.   “URKAY ORADA KALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR” Başkan Urkay’ın Denizlispor başkanlığı koltuğunda kalmak için her şeyi yapacağını kaydeden Ali Tandoğan, “Ben işime karıştırmadığım için yıldızımız barışmadı” dedi. Şimdilerde istediği ortamın oluştuğunu ifade eden Tandoğan, “Hoca falan getireceğini düşünmüyorum. İşe karışmayı seviyor. Mevzuat olmasa, bıraksın kulübede teknik adam olarak maça çıkar ve talimatlar yağdırır” dedi.
Denizlispor’un eski teknik direktörü Ali Tandoğan patladı, Başkan Süleyman Urkay’ı eleştirdi.

 

“URKAY, MEVZUAT OLMASA KENDİ TEKNİK DİREKTÖR OLUR”

Denizlispor’un eski teknik direktörü Ali Tandoğan suskunluğunu bozdu. Komploya gittiğini açıklayan Ali Tandoğan, herkesin her şeyi bildiğinin altını çizdi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın hoca arayışı konusunun inandırıcı olmadığının altını çizen Tandoğan, sezon sonuna kadar yola Mehmet Ali Keskinler ile devam edileceğini iddia etti.

 

“URKAY ORADA KALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR”

Başkan Urkay’ın Denizlispor başkanlığı koltuğunda kalmak için her şeyi yapacağını kaydeden Ali Tandoğan, “Ben işime karıştırmadığım için yıldızımız barışmadı” dedi. Şimdilerde istediği ortamın oluştuğunu ifade eden Tandoğan, “Hoca falan getireceğini düşünmüyorum. İşe karışmayı seviyor. Mevzuat olmasa, bıraksın kulübede teknik adam olarak maça çıkar ve talimatlar yağdırır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.