Denizlispor’un yeni transferi Rodallega’dan videolu mesaj

SPOR 26.06.2019 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’un yeni transferi Rodallega’dan videolu mesaj

Denizlispor, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı transferi ile ilgili menajeri aracılığı ile anlaşma sağlamıştı. Hugo Rodellaga anlaşmaya imza atmasının ardından Denizlispor taraftarı için videolu mesaj yayınladı.   Yıldız futbolcu Hugo Rodallega selamlama videosunda şu ifadelere yer verdi; Merhaba Denizlispor taraftarları, ben Hugo Rodallega. Size haber vermek istiyorum ki Denizlispor ile resmi sözleşmeye imza attım bugün itibariyle. Umarım ki ben elimden gelenin maksimumunu yapacağım. İyi bir sezon yaşamak ve önemli hedeflere ulaşmak için en yakın zamanda takım arkadaşlarımla, yönetimle ve teknik ekiple beraber olup çalışmalara başlamak için orada olacağım. Ve tabi ki son olarak hepinize kucak dolusu sevgiler” dedi.     Bunun üzerine Denizlispor Yönetimi’nden videolu “Hoş Geldin Hugo Rodallega” mesajı verildi.      

Denizlispor, Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'yı transferi ile ilgili menajeri aracılığı ile anlaşma sağlamıştı. Hugo Rodellaga anlaşmaya imza atmasının ardından Denizlispor taraftarı için videolu mesaj yayınladı.

 

Yıldız futbolcu Hugo Rodallega selamlama videosunda şu ifadelere yer verdi;

Merhaba Denizlispor taraftarları, ben Hugo Rodallega. Size haber vermek istiyorum ki Denizlispor ile resmi sözleşmeye imza attım bugün itibariyle. Umarım ki ben elimden gelenin maksimumunu yapacağım. İyi bir sezon yaşamak ve önemli hedeflere ulaşmak için en yakın zamanda takım arkadaşlarımla, yönetimle ve teknik ekiple beraber olup çalışmalara başlamak için orada olacağım. Ve tabi ki son olarak hepinize kucak dolusu sevgiler” dedi.

 

 

Bunun üzerine Denizlispor Yönetimi’nden videolu “Hoş Geldin Hugo Rodallega” mesajı verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.