Denizlispor Yönetimi'nden DENİB'e Ziyaret

SPOR 01.08.2017 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Yönetimi'nden DENİB'e Ziyaret

Denizlispor yeni yönetimi, yeni sezon için destek turlarına devam ediyor.

Denizlispor yeni yönetimi, yeni sezon için destek turlarına devam ediyor. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu üyeleri Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'i makamında ziyaret etti.   Denizlispor Yönetimi, ziyarette Kocasert adına hazırlanmış özel formayı kendisine hediye etti. Kulüp hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Üstek, " Şehrimizin protokolü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün yanında olan şehrimizin önemli kurumlarına teşekkür ederiz" dedi.   Her zaman olduğu gibi Denizlispor Kulübünün yanında olacaklarını belirten Süleyman Kocasert, "Bu yıl şehirde ayrı bir umut, ayrı bir hava var. Denizlispor geleceğe umutla bakıyor" dedi.
Denizlispor yeni yönetimi, yeni sezon için destek turlarına devam ediyor.

Denizlispor yeni yönetimi, yeni sezon için destek turlarına devam ediyor. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu üyeleri Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert'i makamında ziyaret etti.

 

Denizlispor Yönetimi, ziyarette Kocasert adına hazırlanmış özel formayı kendisine hediye etti. Kulüp hakkında bilgiler veren Başkan Mustafa Üstek, " Şehrimizin protokolü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün yanında olan şehrimizin önemli kurumlarına teşekkür ederiz" dedi.

 

Her zaman olduğu gibi Denizlispor Kulübünün yanında olacaklarını belirten Süleyman Kocasert, "Bu yıl şehirde ayrı bir umut, ayrı bir hava var. Denizlispor geleceğe umutla bakıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.