Denizlispor zorlu virajda...

SPOR 28.01.2019 - 20:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor zorlu virajda...

Spor 1'inci Lig'de bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturan Denizlispor, 4 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacak. 20. haftada 5'inci sırada bulunan Hatayspor'a konuk olacak yeşil-siyahlılar 21. haftada sahasında 6'ncı basamaktaki Altınordu ile karşı karşıya gelecek.   Ligin 22'nci haftasında ise kümede kalmak için çırpınan Eskişehirspor'a misafir olacak Horozlar daha sonra zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden olan Osmanlıspor'la Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.    Teknik direktör Yücel İldiz lider olmanın güzel ancak işlerinin yeni yeni başladığını ifade etti.   Tecrübeli hoca, "Bu zamana kadar hep biz rakiplerimizi kovaladık. Şimdi kovalanan ekip olduk. İyi kaçmamız gerekiyor. Her hafta inanılmaz zorlaşıyor. İkinci yarının başında bizim gibi üst sıraları hedefleyen Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor gibi rakiplere puan vermedik. Hatayspor ise hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda çok iyi sonuçlara imza attı. Rakibimizin sahasında zeminle alakalı sıkıntılar var, bu da maçı oldukça zor hale getirecek" dedi.   Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren deneyimli teknik adam, "Kanat transferinde sona geliyoruz. 31 Ocak'a kadar zamanımız var" diye konuştu. 

Spor 1'inci Lig'de bu sezon ilk kez liderlik koltuğuna oturan Denizlispor, 4 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacak.



20. haftada 5'inci sırada bulunan Hatayspor'a konuk olacak yeşil-siyahlılar 21. haftada sahasında 6'ncı basamaktaki Altınordu ile karşı karşıya gelecek.

 

Ligin 22'nci haftasında ise kümede kalmak için çırpınan Eskişehirspor'a misafir olacak Horozlar daha sonra zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden olan Osmanlıspor'la Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. 

 

Teknik direktör Yücel İldiz lider olmanın güzel ancak işlerinin yeni yeni başladığını ifade etti.

 

Tecrübeli hoca, "Bu zamana kadar hep biz rakiplerimizi kovaladık. Şimdi kovalanan ekip olduk. İyi kaçmamız gerekiyor. Her hafta inanılmaz zorlaşıyor. İkinci yarının başında bizim gibi üst sıraları hedefleyen Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor gibi rakiplere puan vermedik. Hatayspor ise hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda çok iyi sonuçlara imza attı. Rakibimizin sahasında zeminle alakalı sıkıntılar var, bu da maçı oldukça zor hale getirecek" dedi.

 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren deneyimli teknik adam, "Kanat transferinde sona geliyoruz. 31 Ocak'a kadar zamanımız var" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.