DENTUROD vee Özel Egekent Hastanesi Covid 19 İle Mücadele Kapsamında İşbirliği Yaptı

SAĞLIK 21.08.2020 - 10:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DENTUROD vee Özel Egekent Hastanesi Covid 19 İle Mücadele Kapsamında İşbirliği Yaptı

Özel Egekent Hastanesi Denizli turizmine katkı sağlamak ve ülkemizin gelişen sağlıkta kalite anlayışını yabancı misafirlerimize de göstermek amacıyla DENTUROD ile işbirliği yaptı.   Oluşturulan bu iş birliğinde Denizli'de DENTUROD üyesi otellerde konaklayıp yurtdışına çıkacak olan misafirlerin yaptırma zorunluluğu olan PCR testleri yapımını Denizli Özel Egekent Hastanesi üstlendi.   Konu ile ilgili Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Üstek, “ Amacımız şehrimize en kaliteli hizmeti vermek, bu sebeple 2019 yılında devraldığımız hastanemizde yeni cihazlar ile birlikte sağlık kadromuzla da her geçen gün gelişmeye devam ediyoruz. Şehrimizdeki sağlık hizmetinin kalitesini tüm dünyaya yansıtabilmek için bu protokole imza attık, herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Buna ek olarak protokolü imzalayan tarafı temsilen DENTUROD Başkanı Sn. Gazi Murat ŞEN, “Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güvenli Turizm Sertifikası kapsamında, otellerimizin yerine getirmek zorunda olduğu, yurtdışından gelen ve ikameti yurtdışında olan misafirlerimizin ülkelerine dönüşte yolculuğundan 48 saat önce covid19 PCR testinin otellerde uygulanmasını üstlenen Özel Egekent Hastanesi'ne teşekkür ederiz. Sonuçlanan testler yabancı misafirlerimizin maillerine, vatandaşlarımızın da e-nabzı uygulamasına iletilmesi ile misafirlerimiz yurtdışına sorunsuz bir şekilde çakabilecektir. Ülkemiz ve şehrimiz turizmi için önemli olan bu konuda destekleri için Özel Egekent Hastanesi yetkililerine DENTUROD adına teşekkür ederim” cümleleriyle projenin önemine vurgu yaptı.   Yeni yatırımları ve atılımlarıyla adından söz ettiren Özel Egekent Hastanesi bu öncü hizmetiyle de şehrimize büyük bir katkı sağlamış, otellerimizi ve şehrimizi daha profesyonelce tanıtmamıza ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini göstermemize katkıda bulunmuştur.

Özel Egekent Hastanesi Denizli turizmine katkı sağlamak ve ülkemizin gelişen sağlıkta kalite anlayışını yabancı misafirlerimize de göstermek amacıyla DENTUROD ile işbirliği yaptı.

 

Oluşturulan bu iş birliğinde Denizli'de DENTUROD üyesi otellerde konaklayıp yurtdışına çıkacak olan misafirlerin yaptırma zorunluluğu olan PCR testleri yapımını Denizli Özel Egekent Hastanesi üstlendi.

 

Konu ile ilgili Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman Üstek, “ Amacımız şehrimize en kaliteli hizmeti vermek, bu sebeple 2019 yılında devraldığımız hastanemizde yeni cihazlar ile birlikte sağlık kadromuzla da her geçen gün gelişmeye devam ediyoruz. Şehrimizdeki sağlık hizmetinin kalitesini tüm dünyaya yansıtabilmek için bu protokole imza attık, herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Buna ek olarak protokolü imzalayan tarafı temsilen DENTUROD Başkanı Sn. Gazi Murat ŞEN, “Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güvenli Turizm Sertifikası kapsamında, otellerimizin yerine getirmek zorunda olduğu, yurtdışından gelen ve ikameti yurtdışında olan misafirlerimizin ülkelerine dönüşte yolculuğundan 48 saat önce covid19 PCR testinin otellerde uygulanmasını üstlenen Özel Egekent Hastanesi'ne teşekkür ederiz. Sonuçlanan testler yabancı misafirlerimizin maillerine, vatandaşlarımızın da e-nabzı uygulamasına iletilmesi ile misafirlerimiz yurtdışına sorunsuz bir şekilde çakabilecektir. Ülkemiz ve şehrimiz turizmi için önemli olan bu konuda destekleri için Özel Egekent Hastanesi yetkililerine DENTUROD adına teşekkür ederim” cümleleriyle projenin önemine vurgu yaptı.

 

Yeni yatırımları ve atılımlarıyla adından söz ettiren Özel Egekent Hastanesi bu öncü hizmetiyle de şehrimize büyük bir katkı sağlamış, otellerimizi ve şehrimizi daha profesyonelce tanıtmamıza ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini göstermemize katkıda bulunmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.