Depremle sallandık!

GÜNDEM 30.10.2020 - 14:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Depremle sallandık!

Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Korkutan deprem, İzmir, Denizli ,Balıkesir, Aydın ve İstanbul'da da hissedildi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.   İzmir'de meydana gelen deprem Denizli, İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin 16,5 kilometre derinlikle meydana geldiği belirtildi.   Depremin ardından vatandaşlar sokağa döküldü. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı.   Depremin uzun süreli devam etmesi korku ve paniğe neden oldu. Denizli'de de etkili şekilde hissedilen deprem de vatandaşlar Denizli'de olduğu gibi İzmir ve çevre illerde de dışarıya çıktı. Son gelen bilgilere göre İzmir'de bazı yerlerde yıkımların olduğu belirtiliyor.   Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Korkutan deprem, İzmir, Denizli ,Balıkesir, Aydın ve İstanbul'da da hissedildi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

 

İzmir'de meydana gelen deprem Denizli, İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin 16,5 kilometre derinlikle meydana geldiği belirtildi.

 

Depremin ardından vatandaşlar sokağa döküldü. İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı.

 

Depremin uzun süreli devam etmesi korku ve paniğe neden oldu. Denizli'de de etkili şekilde hissedilen deprem de vatandaşlar Denizli'de olduğu gibi İzmir ve çevre illerde de dışarıya çıktı. Son gelen bilgilere göre İzmir'de bazı yerlerde yıkımların olduğu belirtiliyor.

 

Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.