Devecioğlu Seçim Ofisini Miting Havasında açtı

SİYASET 04.03.2019 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Devecioğlu Seçim Ofisini Miting Havasında açtı

AK Parti Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Turgut Devecioğlu’nun , Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı dün miting havasında gerçekleşti. Başkan Adayı Turgut Devecioğlu vatandaşları Rabia ve Bozkurt işareti ile selamladı.   Başkan Turgut Devecioğlu’nun Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Denizli AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.     Miting havasında gerçekleşen Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Devecioğlu; “Honazımızın 22 mahallesinden katılımları ile bize destek olan, alana gelemeyip duaları ile yanımızda olan tüm değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.      Devecioğlu; "Türkiye'nin bekası için nasıl Genel Başkanlar dik duruyorsa şu an Honaz'da bu duruşu gösteriyor. 2004 yılından bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız. Hep yanımda durdunuz. Cumhur ittifakının olması bugünkü güzelliği ortaya çıkardı. Alana baktığımızda Honaz'ın 22 mahallesiye kararını verdiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de hizmet destanı devam edecek. Honaz hak ettiğini alıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da yeni projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 2004 yılından bu yana yanımda olan tün Honazlılar haklarını helal etsin. Benden yana da helal olsun"  şeklinde konuştu.    

AK Parti Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Turgut Devecioğlu’nun , Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı dün miting havasında gerçekleşti. Başkan Adayı Turgut Devecioğlu vatandaşları Rabia ve Bozkurt işareti ile selamladı.

 

Başkan Turgut Devecioğlu’nun Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Denizli AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Miting havasında gerçekleşen Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Devecioğlu; “Honazımızın 22 mahallesinden katılımları ile bize destek olan, alana gelemeyip duaları ile yanımızda olan tüm değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

Devecioğlu; "Türkiye'nin bekası için nasıl Genel Başkanlar dik duruyorsa şu an Honaz'da bu duruşu gösteriyor. 2004 yılından bu yana beni hiç yalnız bırakmadınız. Hep yanımda durdunuz. Cumhur ittifakının olması bugünkü güzelliği ortaya çıkardı. Alana baktığımızda Honaz'ın 22 mahallesiye kararını verdiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de hizmet destanı devam edecek. Honaz hak ettiğini alıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra da yeni projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 2004 yılından bu yana yanımda olan tün Honazlılar haklarını helal etsin. Benden yana da helal olsun"  şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.