Djiehoua ve Ayhan Sarayköyspor’da...

SPOR 10.01.2019 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Djiehoua ve Ayhan Sarayköyspor’da...

İkinci yarı için hazırlıklarını sürdüren Sarayköyspor geçen sezon Serinhisarspor formasını giyen Serge Djiehoua ile en son Çal Belediyespor formasını giyen Şükrü Ayhan ile kesin olarak anlaşırken, Cüneyt Dev ve Tayfun Tuncay ile yollarını ayırdı. Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Sarayköyspor’da hareketli günler yaşanıyor.. Geçen sezon Serinhisarspor formasını giyen Serge Djiehoua ve Çal Belediyespor formasını başarıyla taşıyan Şükrü Ayhan ile kesin olarak anlaşmaya varan Sarayköyspor yine ilk yarıda ki kadrosundan Tayfun Tuncay ve Cüneyt Dev ile yollarını ayırma kararı aldı. Transfer çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini ve eksik olan bölgelere gerekli transferleri yapacaklarını dile getiren Sarayköyspor başkanı İsmail Tekgül, Bölgesel amatör lige çıkmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi. 

İkinci yarı için hazırlıklarını sürdüren Sarayköyspor geçen sezon Serinhisarspor formasını giyen Serge Djiehoua ile en son Çal Belediyespor formasını giyen Şükrü Ayhan ile kesin olarak anlaşırken, Cüneyt Dev ve Tayfun Tuncay ile yollarını ayırdı.



Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Sarayköyspor’da hareketli günler yaşanıyor.. Geçen sezon Serinhisarspor formasını giyen Serge Djiehoua ve Çal Belediyespor formasını başarıyla taşıyan Şükrü Ayhan ile kesin olarak anlaşmaya varan Sarayköyspor yine ilk yarıda ki kadrosundan Tayfun Tuncay ve Cüneyt Dev ile yollarını ayırma kararı aldı. Transfer çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini ve eksik olan bölgelere gerekli transferleri yapacaklarını dile getiren Sarayköyspor başkanı İsmail Tekgül, Bölgesel amatör lige çıkmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.