DSO’Dan üyelerine “işletmelerde bütçe yönetimi ve kontrol teknikleri eğitimi”

DENİZLİ 26.12.2017 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DSO’Dan üyelerine “işletmelerde bütçe yönetimi ve kontrol teknikleri eğitimi”

Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde her sene olduğu gibi bu sene de Aralık ayı, bütçe eğitimine ayrıldı. "İşletmelerde Bütçe Yönetimi ve Kontrol Teknikleri” eğitiminde iş hayatından yaşanmış örneklerle bilgi paylaşımları yapıldı.   Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından düzenlenen ve 20-21 Aralık tarihlerinde 2 gün boyunca süren İşletmelerde Bütçe Yönetimi ve Kontrol Tekniklerieğitimi,eğitimci Finansal Kontrolör, Mali Müşavir Alper Acındıtarafından verildi.Eğitimde katılımcılara; Temel Maliyet Kavramları, Bütçe Sisteminin Kar Planlama Aracı Kullanılması, Bütçe Hazırlık Süreci, Bütçeler sistemi, Bütçelenmiş Mali Tabloların Oluşturulması, Bütçenin Bir Karar Verme Aracı Olarak Kullanımı, Bütçe Sapmalarının Analiz Edilmesi ve Raporlanması, Yatırım Kararlarının Bütçelenmesi başlıkları anlatıldı.   Üyelerden gelen taleplere göre eğitim başlıkları belirlenerek; 2018 yılında da DSO üyelerine eğitimler verilmeye devam edecek.    

Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde her sene olduğu gibi bu sene de Aralık ayı, bütçe eğitimine ayrıldı. "İşletmelerde Bütçe Yönetimi ve Kontrol Teknikleri” eğitiminde iş hayatından yaşanmış örneklerle bilgi paylaşımları yapıldı.

 

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından düzenlenen ve 20-21 Aralık tarihlerinde 2 gün boyunca süren İşletmelerde Bütçe Yönetimi ve Kontrol Tekniklerieğitimi,eğitimci Finansal Kontrolör, Mali Müşavir Alper Acındıtarafından verildi.Eğitimde katılımcılara; Temel Maliyet Kavramları, Bütçe Sisteminin Kar Planlama Aracı Kullanılması, Bütçe Hazırlık Süreci, Bütçeler sistemi, Bütçelenmiş Mali Tabloların Oluşturulması, Bütçenin Bir Karar Verme Aracı Olarak Kullanımı, Bütçe Sapmalarının Analiz Edilmesi ve Raporlanması, Yatırım Kararlarının Bütçelenmesi başlıkları anlatıldı.

 

Üyelerden gelen taleplere göre eğitim başlıkları belirlenerek; 2018 yılında da DSO üyelerine eğitimler verilmeye devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.