DÜNYA YAMAÇ PARAŞÜTÜ FEDERASYONU BAŞKANI ÇAMELİ'DE

DENİZLİ 19.08.2017 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DÜNYA YAMAÇ PARAŞÜTÜ FEDERASYONU BAŞKANI ÇAMELİ'DE

Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti. Federasyonun 2018 yılı için uygun şehir ve pist alanlarını incelediğini Belirten Federasyon başkanı Goran Dimiskovski bu nedenle Çameli’deki yamaç paraşütü pistini incelemeye hemde 5.Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonasını izlemeye geldiğini belirtti. Arslan ; 2018 yılında yapılacak şampiyonanın Çameli’de düzenlenmesi istediklerini Çameli’nin çok büyük ve önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağını söyledik pist alanını birlikte gezdik neler yapılması ile ilgili iştişarelerde bulunduk, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Arslan, Çameli Yaylacık Dağı Pist alanın spor altyapısı bakımından çok iyi durumda olduğunu belirterek son yıllarda yelken kanat ve yamaç paraşütü gibi farklı branşlarda da önemli etkinlik ve yarışmalara Çameli’nin ev sahipliği yaptığını söyledi. Dimiskovski’ye Başkan Arslan Gelecek sene gerekli düzenlemeler yapılarak İzleyiciler için ayrı bir izleme alanı ve tesislerin oluşturulacağını söyledi.  
Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Federasyonun 2018 yılı için uygun şehir ve pist alanlarını incelediğini Belirten Federasyon başkanı Goran Dimiskovski bu nedenle Çameli’deki yamaç paraşütü pistini incelemeye hemde 5.Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonasını izlemeye geldiğini belirtti. Arslan ; 2018 yılında yapılacak şampiyonanın Çameli’de düzenlenmesi istediklerini Çameli’nin çok büyük ve önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağını söyledik pist alanını birlikte gezdik neler yapılması ile ilgili iştişarelerde bulunduk,

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Arslan, Çameli Yaylacık Dağı Pist alanın spor altyapısı bakımından çok iyi durumda olduğunu belirterek son yıllarda yelken kanat ve yamaç paraşütü gibi farklı branşlarda da önemli etkinlik ve yarışmalara Çameli’nin ev sahipliği yaptığını söyledi. Dimiskovski’ye Başkan Arslan Gelecek sene gerekli düzenlemeler yapılarak İzleyiciler için ayrı bir izleme alanı ve tesislerin oluşturulacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.