Efe kurşuna tepki gösterdi

SİYASET 10.06.2016 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Efe kurşuna tepki gösterdi

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na atılan mermiyi kınadığını belirtti.

Mehmet Efe yaptığı açıklamada, “Öncelikle Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize de başsağlığı dilerim. İstanbul’da pkk'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurlarımız için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenin de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasını anlamak mümkün değildir. Kurşun atacaksan PKK teröristleri orada, Her gün eylem yapıyor. Güya Şehit cenazesin de yapılan protestoyu asla kabul etmek mümkün değildir. Protestonun yeri de şehitlerimizin cenaze töreni değildir. Ne zaman dan beri ana muhalefet lideri yapmadığı işlerden sorumlu oldu. Çözüm sürecini yoksa CHP mi engelledi. Çözüm süreci diye teröristlerin silah ve bombalarla ülke içinde rahatça girip çıkmalarını ve eylem yapmalarını görmezden geleceksin. APO denen bebek katiliyle İmralı, kandil arası mekik dokutacaksın. Bu süreci başlatan iktidara protesto olmayacak, ana muhalefet liderine güya kurşunla  protesto edeceksin. Şuan da da iktidar terörle mücadele yapıyormuş gibi yapıyor. Sen gerçekten terörle mücadele edeceksen öncelikle idam cezasını geri getireceksin.  İmralıyı susturacak ve kandili söndüreceksin. Acılarımızı paylaşacağız ki azalsın, Sevinçlerimizi paylaşacağız ki çoğalsın.  Buradan iktidarı uyarıyoruz. Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu yakışıksız eylemi kınıyor ve yapanların derhal adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Gerekli tedbirlerin alınmasını ve bundan sonra hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerin de mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz.  Büyük Birlik Partisi olarak yanlışı kim yaparsa yapsın karşında, doğruyu da kim yaparsa yapsın yanın da yer alırız” dedi.
Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Mehmet Efe yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na atılan mermiyi kınadığını belirtti.

Mehmet Efe yaptığı açıklamada, “Öncelikle Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize de başsağlığı dilerim. İstanbul’da pkk'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurlarımız için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenin de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne mermi atılmasını anlamak mümkün değildir. Kurşun atacaksan PKK teröristleri orada, Her gün eylem yapıyor. Güya Şehit cenazesin de yapılan protestoyu asla kabul etmek mümkün değildir. Protestonun yeri de şehitlerimizin cenaze töreni değildir. Ne zaman dan beri ana muhalefet lideri yapmadığı işlerden sorumlu oldu. Çözüm sürecini yoksa CHP mi engelledi. Çözüm süreci diye teröristlerin silah ve bombalarla ülke içinde rahatça girip çıkmalarını ve eylem yapmalarını görmezden geleceksin. APO denen bebek katiliyle İmralı, kandil arası mekik dokutacaksın. Bu süreci başlatan iktidara protesto olmayacak, ana muhalefet liderine güya kurşunla  protesto edeceksin. Şuan da da iktidar terörle mücadele yapıyormuş gibi yapıyor. Sen gerçekten terörle mücadele edeceksen öncelikle idam cezasını geri getireceksin.

 İmralıyı susturacak ve kandili söndüreceksin. Acılarımızı paylaşacağız ki azalsın, Sevinçlerimizi paylaşacağız ki çoğalsın.

 Buradan iktidarı uyarıyoruz. Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu yakışıksız eylemi kınıyor ve yapanların derhal adalete teslim edilmesini bekliyoruz. Gerekli tedbirlerin alınmasını ve bundan sonra hiç kimsenin buna tevessül etmemesini, edenlerin de mutlaka hak ettikleri muameleyle karşı karşıya kalmalarını bekliyoruz.

 Büyük Birlik Partisi olarak yanlışı kim yaparsa yapsın karşında, doğruyu da kim yaparsa yapsın yanın da yer alırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.