Efsane Muhtar Vefat Etti

DENİZLİ 30.12.2019 - 18:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Efsane Muhtar Vefat Etti

Denizli'nin Çameli İlçesi'ne bağlı Gökçeyaka Mahallesi'nde 24  yıl gibi uzun bir süre muhtarlık yapan ve yediden yetmişe herkesin sevip saydığı Muhtar İrfan Dev vefat etti.     Yediden yetmişe tüm Çameli’lilerin  tanıdığı Gökçeyaka Mahallesinin efsane Muhtarı İrfan Dev   vefat etti. 24 yıl Gökçeyaka Mahalle muhtarlığı görevini yürüten Dev Dün Akşam  saatlerinde evinde yaşama veda etti. Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Gökçeyaka  mezarlığında kalabalık cemaatin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli'nin Çameli İlçesi'ne bağlı Gökçeyaka Mahallesi'nde 24  yıl gibi uzun bir süre muhtarlık yapan ve yediden yetmişe herkesin sevip saydığı Muhtar İrfan Dev vefat etti.  

 

Yediden yetmişe tüm Çameli’lilerin  tanıdığı Gökçeyaka Mahallesinin efsane Muhtarı İrfan Dev   vefat etti. 24 yıl Gökçeyaka Mahalle muhtarlığı görevini yürüten Dev Dün Akşam  saatlerinde evinde yaşama veda etti. Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Gökçeyaka  mezarlığında kalabalık cemaatin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.