Ekrem Çetin: “Yeni Zaferlere Şiddetle İhtiyacımız Vardır”

GÜNDEM 18.03.2017 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekrem Çetin: “Yeni Zaferlere Şiddetle İhtiyacımız Vardır”

Anadolu Gençlik Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısıyla bu aya özel çıkarmış oldukları “Çanakkale Geçilmez “ Başlıklı dergiyi Denizli halkıyla buluşturdu.

  Dergi dağıtım sırasında bir açıklama yapan Çetin, “Nasıl ecdadımız Çanakkale’yi geçilmez kıldıysa, biz de bu vatan topraklarını düşman işgaline karşı geçilmez kılarak, yeni zaferlere ve yeni fetihlere koşmalıyız” dedi.   Çetin açıklamasında; “Bugün ciddi siyasi oyunlarla yeniden milletimize dini mübini İslama savaş açılmıştır. Bu millet topla tüfekle değil ama, kültürel yozlaşma, aslından uzaklaştırma gibi manevi silahlarla mücadele etmek durumundadır. Yeni zaferlere şiddetle ihtiyacımız vardır. Önce ahlak ve maneviyat,  vatan diyen, milletimin menfaati diyen kahramanlara toplum önderlerine ihtiyaç vardır. Fatih ruhlu gençlere, Hüma hatun ruhlu hanımlara ihtiyaç vardır. Çanakkale’de evladını cepheye kanın vatana helal olsun diyerek gönderen analar gibi, evladını Allah için vatan millet için yetiştiren annelere ihtiyaç vardır.   Asırlarca, İslam’ın en güçlü kalesi olmuş, taşına toprağına İslam sinmiş, nice vatan ve gönül fatihlerini bağrında saklamış, bu ulular diyarını, cennet vatanımızı ecdadımızın mana ve maksadına uygun şekilde korumak en asli görevlerimizdendir” dedi.            
Anadolu Gençlik Dergisi Denizli Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısıyla bu aya özel çıkarmış oldukları “Çanakkale Geçilmez “ Başlıklı dergiyi Denizli halkıyla buluşturdu.

 

Dergi dağıtım sırasında bir açıklama yapan Çetin, “Nasıl ecdadımız Çanakkale’yi geçilmez kıldıysa, biz de bu vatan topraklarını düşman işgaline karşı geçilmez kılarak, yeni zaferlere ve yeni fetihlere koşmalıyız” dedi.

 

Çetin açıklamasında; “Bugün ciddi siyasi oyunlarla yeniden milletimize dini mübini İslama savaş açılmıştır. Bu millet topla tüfekle değil ama, kültürel yozlaşma, aslından uzaklaştırma gibi manevi silahlarla mücadele etmek durumundadır. Yeni zaferlere şiddetle ihtiyacımız vardır. Önce ahlak ve maneviyat,  vatan diyen, milletimin menfaati diyen kahramanlara toplum önderlerine ihtiyaç vardır. Fatih ruhlu gençlere, Hüma hatun ruhlu hanımlara ihtiyaç vardır. Çanakkale’de evladını cepheye kanın vatana helal olsun diyerek gönderen analar gibi, evladını Allah için vatan millet için yetiştiren annelere ihtiyaç vardır.

 

Asırlarca, İslam’ın en güçlü kalesi olmuş, taşına toprağına İslam sinmiş, nice vatan ve gönül fatihlerini bağrında saklamış, bu ulular diyarını, cennet vatanımızı ecdadımızın mana ve maksadına uygun şekilde korumak en asli görevlerimizdendir” dedi.

 

 

   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.