Emekli ikramiyeleri yattı! Kuyruklar oluştu

GÜNDEM 08.06.2018 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Emekli ikramiyeleri yattı! Kuyruklar oluştu

Hükümetin emeklilere yönelik bayram ikramiyesi olan bin lira dün itibari ile dağıtılmaya başladı. Denizli’de sabahın erken saatlerinde emekliler ikramiyelerini çekmek için bankamatik ve banka önlerinde kuyruklar oluşturdu.   Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyeleri 7 Haziran (dün) verilmeye başlandı. SSK emeklilerinin ve 65 yaş üstü ikramiyeleri ise 8 Haziran 2018 tarihinde (bugün) ödenmeye başlandı.   Denizli’de emekli ikramiyesini almak için bankalara akın eden emekliler, bankamatik ve banka önünde kuyruk oluşturdu.   SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyeleri bugün, maaşları ise 11 - 12 - 13 Haziran tarihlerinde ödenecek.  

Hükümetin emeklilere yönelik bayram ikramiyesi olan bin lira dün itibari ile dağıtılmaya başladı. Denizli’de sabahın erken saatlerinde emekliler ikramiyelerini çekmek için bankamatik ve banka önlerinde kuyruklar oluşturdu.

 

Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiyeleri 7 Haziran (dün) verilmeye başlandı. SSK emeklilerinin ve 65 yaş üstü ikramiyeleri ise 8 Haziran 2018 tarihinde (bugün) ödenmeye başlandı.

 

Denizli’de emekli ikramiyesini almak için bankalara akın eden emekliler, bankamatik ve banka önünde kuyruk oluşturdu.

 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyeleri bugün, maaşları ise 11 - 12 - 13 Haziran tarihlerinde ödenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.