Emniyet Müdürü Demir personeli ile buluştu

DENİZLİ 25.07.2017 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Emniyet Müdürü Demir personeli ile buluştu

Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm personel ile 18-19-20 temmuz 2017 tarihlerinde Polisevi toplantı salonunda bir araya geldi.

Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm  personel ile 18-19-20 temmuz 2017 tarihlerinde Polisevi toplantı salonunda  bir araya geldi.   Mevlüt Demir katıldığı toplantıda; Personele yönelik yapılan toplantının amacının;  asli görevi hukukun tesisi olan ve sokaktaki hayatın her aşamasında güvenli bir atmosferin sağlanması için çaba gösteren değerli meslektaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, bu sorunlara yönelik çözüm yolları  tesis etmek olduğunu söyledi.   Demir; "Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmenin hepimizin görevidir.  Kentimizin asayiş ve huzurunu en üst düzeyde tesis etmek amacıyla bugüne kadar gösterilen üstün ve gayretli görev anlayışı nedeniyle tüm mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.   Denizli İl Emniyet Müdür Mevlüt Demir'in konuşmasının ardından, üç gün boyunca süren toplantılar personele yönelik ikramlarla sona ermiştir.
Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm personel ile 18-19-20 temmuz 2017 tarihlerinde Polisevi toplantı salonunda bir araya geldi.

Denizli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm  personel ile 18-19-20 temmuz 2017 tarihlerinde Polisevi toplantı salonunda  bir araya geldi.

 

Mevlüt Demir katıldığı toplantıda; Personele yönelik yapılan toplantının amacının;  asli görevi hukukun tesisi olan ve sokaktaki hayatın her aşamasında güvenli bir atmosferin sağlanması için çaba gösteren değerli meslektaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, bu sorunlara yönelik çözüm yolları  tesis etmek olduğunu söyledi.

 

Demir; "Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmenin hepimizin görevidir.  Kentimizin asayiş ve huzurunu en üst düzeyde tesis etmek amacıyla bugüne kadar gösterilen üstün ve gayretli görev anlayışı nedeniyle tüm mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

Denizli İl Emniyet Müdür Mevlüt Demir'in konuşmasının ardından, üç gün boyunca süren toplantılar personele yönelik ikramlarla sona ermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.