Erdoğan balkon konuşması yapacak mı?

GÜNDEM 15.04.2017 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erdoğan balkon konuşması yapacak mı?

Referandum sonucu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşması yapıp yapmayacağını açıkladı.

Referanduma 1 gün kala en çok merak edilen konulardan bir tanesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sonuçlardan sonra ‘Balkon Konuşması’ yapıp yapmayacağıydı.   Konya mitingi öncesi beraberinde gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen bu sorunun da cevabını paylaştı.   Balkon konuşması yapmayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Binali Bey’in hakkı, genel başkan olarak o yapacak. Ben daha sonra konuşacağım” dedi.
Referandum sonucu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, balkon konuşması yapıp yapmayacağını açıkladı.

Referanduma 1 gün kala en çok merak edilen konulardan bir tanesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sonuçlardan sonra ‘Balkon Konuşması’ yapıp yapmayacağıydı.

 

Konya mitingi öncesi beraberinde gazetecilerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen bu sorunun da cevabını paylaştı.

 

Balkon konuşması yapmayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Binali Bey’in hakkı, genel başkan olarak o yapacak. Ben daha sonra konuşacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.