Ertemur-Demir ve Sancar'dan 19 Mayıs Mesajı

SİYASET 19.05.2018 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ertemur-Demir ve Sancar'dan 19 Mayıs Mesajı

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayları, Ali Rıza Ertemur, Adil Demir, Teoman Sancar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.   ALİ RIZA ERTEMUR CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Ertemur, mesajında şu ifadeler yer verdi: “Türk ulusuna aydınlanma yolunun açıldığı bu önemli günde, Türk gençliğine armağan edilen bayramı çoşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri aydınlığa kavuşturan ve bu vatan için canını feda etmiş, kahramanlık destanı yazmış milletimize çok şey borçluyuz. Geleceğe ışık tutan gençlerimizle omuz omuza Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, ülkeyi yıkmak isteyenlere karşıyız. Bu vesile ile Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arladaşlarına, bu vatan için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, milletimizin ve gençlerimizin bu önemli bayramını yürekten kutluyorum”.   ADİL DEMİR CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Adil Demir, “Yenilmişliğe ve karamsarlığa yurdumuzda yer yoktur” diyen Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Peşin yenilmişliğe ve karamsarlığa yurdumuzda ve ulusumuzda yer yoktur. Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a çıkarken dosta düşmana, yedi düvele gösterdi ki, el ele, kol kola, omuz omuza veren, yılgınlığa kapılmayan, ırk, din, dil, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin ayağa kalkan halk yenilmez. Ulu önderin bize gösterdiği yolda devam ederek, 24 Haziran’da sandıkta ilke ve inkılaplarından ayrılmadığımızı ve ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermediğimizi bir kere daha göstereceğiz. Kurtuluş Savaşı ile Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden zorlu yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle kutluyor, umudumuz olan gençlerimize tüm hemşehrilerimize şükran duygularımızla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz”.   TEOMAN SANCAR CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Teoman Sancar, “19 Mayıs, Türk milletinin özgürlük mücadelesinin başlangıcıdır” dedi.   “19 Mayıs’ta atılan adım, Türk milletinin özgürlük mücadelesinin başlattığı gündür. Türk milletimizin kahramanlık destanını yazdığı gündür” diyen Sancar, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “İçinde inanç, sevgi ve cesaret barındıran bu yapı bugün Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün bizlere bir armağanıdır. 19 Mayıs 1919 sabahı Samsun’da doğan güneş, bütün ezilen ulusların ufuklarını aydınlatmaya devam etmektedir. Geleceğin umudu ve aydınlığı olan gençlere Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ne kadar güvendiğini her fırsatta dile getirmiştir. Bizler bu aydınlığa ve geleceğe sahip çıkmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu bayramı hediye eden ve bu bayramları yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü saygı, minnet ve şükranla anıyoruz”.

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayları, Ali Rıza Ertemur, Adil Demir, Teoman Sancar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

ALİ RIZA ERTEMUR

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Rıza Ertemur, mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Türk ulusuna aydınlanma yolunun açıldığı bu önemli günde, Türk gençliğine armağan edilen bayramı çoşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri aydınlığa kavuşturan ve bu vatan için canını feda etmiş, kahramanlık destanı yazmış milletimize çok şey borçluyuz. Geleceğe ışık tutan gençlerimizle omuz omuza Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, ülkeyi yıkmak isteyenlere karşıyız. Bu vesile ile Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arladaşlarına, bu vatan için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, milletimizin ve gençlerimizin bu önemli bayramını yürekten kutluyorum”.

 

ADİL DEMİR

CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Adil Demir, “Yenilmişliğe ve karamsarlığa yurdumuzda yer yoktur” diyen Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Peşin yenilmişliğe ve karamsarlığa yurdumuzda ve ulusumuzda yer yoktur. Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a çıkarken dosta düşmana, yedi düvele gösterdi ki, el ele, kol kola, omuz omuza veren, yılgınlığa kapılmayan, ırk, din, dil, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin ayağa kalkan halk yenilmez. Ulu önderin bize gösterdiği yolda devam ederek, 24 Haziran’da sandıkta ilke ve inkılaplarından ayrılmadığımızı ve ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermediğimizi bir kere daha göstereceğiz. Kurtuluş Savaşı ile Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden zorlu yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle kutluyor, umudumuz olan gençlerimize tüm hemşehrilerimize şükran duygularımızla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz”.

 

TEOMAN SANCAR

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Teoman Sancar, “19 Mayıs, Türk milletinin özgürlük mücadelesinin başlangıcıdır” dedi.

 

“19 Mayıs’ta atılan adım, Türk milletinin özgürlük mücadelesinin başlattığı gündür. Türk milletimizin kahramanlık destanını yazdığı gündür” diyen Sancar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“İçinde inanç, sevgi ve cesaret barındıran bu yapı bugün Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün bizlere bir armağanıdır. 19 Mayıs 1919 sabahı Samsun’da doğan güneş, bütün ezilen ulusların ufuklarını aydınlatmaya devam etmektedir. Geleceğin umudu ve aydınlığı olan gençlere Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ne kadar güvendiğini her fırsatta dile getirmiştir. Bizler bu aydınlığa ve geleceğe sahip çıkmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu bayramı hediye eden ve bu bayramları yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü saygı, minnet ve şükranla anıyoruz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.