Eryılmaz'dan Engelliler Derneği Ziyareti

DENİZLİ 05.12.2017 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Eryılmaz'dan Engelliler Derneği Ziyareti

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki bir heyet,  Engelliler Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Osman Çiyancı ve engelli vatandaşlar da hazır bulundu.     SP Denizli İl Başkanı Eryılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirtti. Engelli olmak bir suç değildir. En büyük suç kardeşlerimizi ihmal etmek ve sahip çıkmamaktır. Sadece özel günler ve dini bayramlarda hatırlanan ve ziyaret edilen bu kardeşlerimiz, maalesef her zaman ihmal edilmiştir. Halen, sağlık, eğitim ve istihdam alanında büyük zorluklar yaşayan engelli kardeşlerimiz, bir an evvel bu sıkıntılarından kurtarılmalıdır. Özellikle istihdam konusunda yasalarda mutlaka iyileştirme yapılarak özürlü ve engellilere daha fazla iş imkânı sağlanarak bu konumları dünya özürlüleri standartlarına çekilmelidir.  Biz Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu günde bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, onlarla ilgili yapılabilecek her türlü desteğe daima katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Türkiye'de her zaman ikinci sınıf vatandaş muamelesine maruz kalan bu kardeşlerimizin Saadet Partisi iktidarında bütün haklarına kavuşacaklarına inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.     Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette, ülke gündemi ve güncel meseleler hakkında da değerlendirmeler yapılırken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Osman Çiyancı, tüm engelliler adına Saadet Partisi heyetine teşekkür etti.      

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve beraberindeki bir heyet,  Engelliler Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Osman Çiyancı ve engelli vatandaşlar da hazır bulundu.

 

 

SP Denizli İl Başkanı Eryılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduklarını belirtti. Engelli olmak bir suç değildir. En büyük suç kardeşlerimizi ihmal etmek ve sahip çıkmamaktır. Sadece özel günler ve dini bayramlarda hatırlanan ve ziyaret edilen bu kardeşlerimiz, maalesef her zaman ihmal edilmiştir. Halen, sağlık, eğitim ve istihdam alanında büyük zorluklar yaşayan engelli kardeşlerimiz, bir an evvel bu sıkıntılarından kurtarılmalıdır. Özellikle istihdam konusunda yasalarda mutlaka iyileştirme yapılarak özürlü ve engellilere daha fazla iş imkânı sağlanarak bu konumları dünya özürlüleri standartlarına çekilmelidir.  Biz Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu günde bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu, onlarla ilgili yapılabilecek her türlü desteğe daima katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Türkiye'de her zaman ikinci sınıf vatandaş muamelesine maruz kalan bu kardeşlerimizin Saadet Partisi iktidarında bütün haklarına kavuşacaklarına inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

 

Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette, ülke gündemi ve güncel meseleler hakkında da değerlendirmeler yapılırken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Osman Çiyancı, tüm engelliler adına Saadet Partisi heyetine teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.