Evlere balkondan giren hırsız yakalandı !

ASAYİŞ 19.12.2017 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Evlere balkondan giren hırsız yakalandı !

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 6 ayrı mahallede 22 ayrı hırsızlık olayına karışan kişi yakalandı.   Denizli'de  Siteler, Yunusemre, Mehmetçik, Kuşpınar, İncilipınar ve Asmalıevler Mahallelerinde meydana gelen 22 ayrı Evden Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli M.G yakalandı.   Şüphelinin özellikle 2. ve 3. katlara balkonlardan tırmanarak olayları gerçekleştirdiği tespit edildi. Evlerden çalınan çok miktarda takılar, saatler, telefonlar, çantalar, bilgisayarlar,laptop vb. malzemeler ele geçirilerek sahiplerine  teslim edildi. Yakalan şüpheli şahıs M.G emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliye'ye sevk edilen  M.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından 6 ayrı mahallede 22 ayrı hırsızlık olayına karışan kişi yakalandı.

 

Denizli'de  Siteler, Yunusemre, Mehmetçik, Kuşpınar, İncilipınar ve Asmalıevler Mahallelerinde meydana gelen 22 ayrı Evden Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli M.G yakalandı.

 

Şüphelinin özellikle 2. ve 3. katlara balkonlardan tırmanarak olayları gerçekleştirdiği tespit edildi. Evlerden çalınan çok miktarda takılar, saatler, telefonlar, çantalar, bilgisayarlar,laptop vb. malzemeler ele geçirilerek sahiplerine  teslim edildi. Yakalan şüpheli şahıs M.G emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliye'ye sevk edilen  M.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.