FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon: 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 21.07.2020 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

FETÖ’nün mahrem yapılanmasına operasyon: 3 kişi tutuklandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonlarda 6 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Denizli polisi tarafından terör örgütü FETÖ/PDY ile ilgili olarak örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet gösteren 6 şüpheli şahıs ‘ankesörlü sabit hatlar/büfe ardışık arandıkları tespit edildi. Tespit edilen askeri okuldan ve polis akademisinden ilişiği kesilen, aktif öğretmen, aktif müftülükte görevli memur ve görevden uzaklaştırılan astsubay ile örgüte üye olmak suçundan 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 6 şüpheli şahıstan, adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY terör örgütün mahrem yapılanmasına yönelik operasyonlarda 6 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Denizli polisi tarafından terör örgütü FETÖ/PDY ile ilgili olarak örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet gösteren 6 şüpheli şahıs ‘ankesörlü sabit hatlar/büfe ardışık arandıkları tespit edildi. Tespit edilen askeri okuldan ve polis akademisinden ilişiği kesilen, aktif öğretmen, aktif müftülükte görevli memur ve görevden uzaklaştırılan astsubay ile örgüte üye olmak suçundan 6 şüpheli şahıs yakalandı.


Yakalanan 6 şüpheli şahıstan, adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.