FETÖ'nün yemek şirketleri davası başladı!

DENİZLİ 21.02.2017 - 09:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

FETÖ'nün yemek şirketleri davası başladı!

Denizli'de FETÖ/PDY yönelik başlatılan soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen 2 yemek şirketine yönelik 18'i tutuklu 30 sanık hakkında açılan dava, dün başladı.

Denizli'de FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere toplanan himmet ve kurban paralarıyla kesilen kurbanların etlerini, kamu kurumlarına satarak gelir gösteren, etlerin fazlasını sucuk fabrikasına gönderen yemek şirketlerine yönelik 18'i tutuklu 30 sanık hakkında açılan davanın duruşması başladı.   Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün başlayan davaya, 18 tutuklu sanık ile tutuksuz sanıklar ve avukatları katıldı. İddianamenin okunmasının ardından savunmalara geçildi.   Bağışlanan himmet ve kurban paralarıyla kesilen kurbanların etlerini, kamu kurumlarına satarak gelir gösteren, etlerin fazlasını sucuk fabrikasına gönderdikleri ve bu gelirleri FETÖ'ye aktarmakla suçlanan iki yemek şirketi yöneticileri iddiaları kabul etmedi.  Yemek şirketinin ortakları suçlamaları kabul etmeyerek, mahkeme heyetinin bazı sorularına ise susma hakkını kullanarak cevap vermedikleri gözlendi. Mahkeme diğer sanıkların savunmalarıyla devam etti.
Denizli'de FETÖ/PDY yönelik başlatılan soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen 2 yemek şirketine yönelik 18'i tutuklu 30 sanık hakkında açılan dava, dün başladı.

Denizli'de FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere toplanan himmet ve kurban paralarıyla kesilen kurbanların etlerini, kamu kurumlarına satarak gelir gösteren, etlerin fazlasını sucuk fabrikasına gönderen yemek şirketlerine yönelik 18'i tutuklu 30 sanık hakkında açılan davanın duruşması başladı.

 

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün başlayan davaya, 18 tutuklu sanık ile tutuksuz sanıklar ve avukatları katıldı. İddianamenin okunmasının ardından savunmalara geçildi.

 

Bağışlanan himmet ve kurban paralarıyla kesilen kurbanların etlerini, kamu kurumlarına satarak gelir gösteren, etlerin fazlasını sucuk fabrikasına gönderdikleri ve bu gelirleri FETÖ'ye aktarmakla suçlanan iki yemek şirketi yöneticileri iddiaları kabul etmedi. 


Yemek şirketinin ortakları suçlamaları kabul etmeyerek, mahkeme heyetinin bazı sorularına ise susma hakkını kullanarak cevap vermedikleri gözlendi. Mahkeme diğer sanıkların savunmalarıyla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.