FETÖ şüphelisi 7 avukat hakkında gözaltı kararı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ şüphelisi 7 avukat hakkında gözaltı kararı

(İHA) - Tokat merkezli  Denizli’nin de arasında yer aldığı 7 ilde FETÖ/PDY şüphelisi 7 avukat hakkında gözaltı ve arama kararı çıkarıldı.  Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY Silahli Terör Örgütü'nün mahrem hakim savcı sınavlarına hazırlık çalışma evleri soruşturması kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Denizli, Düzce ve Konya illerinden, 7 avukat şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı verildi.   Polis ekipleri şüphelilerin gözaltına alınarak Tokat'a getirilmesi için çalışma başlattı.

(İHA) - Tokat merkezli  Denizli’nin de arasında yer aldığı 7 ilde FETÖ/PDY şüphelisi 7 avukat hakkında gözaltı ve arama kararı çıkarıldı. 


Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan FETÖ/PDY Silahli Terör Örgütü'nün mahrem hakim savcı sınavlarına hazırlık çalışma evleri soruşturması kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Denizli, Düzce ve Konya illerinden, 7 avukat şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı verildi.

 

Polis ekipleri şüphelilerin gözaltına alınarak Tokat'a getirilmesi için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.