Feyzullah Atalay toprağa verildi!

YAŞAM 27.11.2018 - 09:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Feyzullah Atalay toprağa verildi!

Denizli'de önceki gün yaşanan üzücü olay sonrası, intihar ederek hayatına son veren Denizlisporlu taraftar 19 yaşındaki Feyzullah Atalay dün toprağa verildi.   Önceki gece ailesi ile tartışan ve daha sonra gece kendini evin mutfağında asarak intihar eden Feyzullah Atalay (19), dün Ulu Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eskihisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.   Denizlispor 57 Gençlik taraftar grubu üyesi olan Atalay'ın cenazesine bir çok taraftar katıldı. Tabutunun üzerine örtülen Denizlispor 57 Gençlik Taraftar atkısı, daha sonra toprağa verilen Feyzullah Atalay'ın isminin yazıldığı mezar taşına sarıldı. Gözyaşları ve hüzünlü uğurlamanın ardından genç yaşta hayatına son veren Atalay'ın cenazesine katılan taraftar grubu üye arkadaşları onu asla unutmayacağız, iyi bir Denizlispor taraftarı olan Atalay, maçları hiç kaçırmadığı ifade edildi.   57 Gençlik Taraftar Gurubu Liderleri, Tanju Bayındır ve Murat Akar, "Grubumuzun Sevilen isimlerindendi, Feyzullah'ın bu şekilde canına kıyması hepimizi derinden üzmüştür,kardeşimize Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz.  

Denizli'de önceki gün yaşanan üzücü olay sonrası, intihar ederek hayatına son veren Denizlisporlu taraftar 19 yaşındaki Feyzullah Atalay dün toprağa verildi.

 

Önceki gece ailesi ile tartışan ve daha sonra gece kendini evin mutfağında asarak intihar eden Feyzullah Atalay (19), dün Ulu Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eskihisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Denizlispor 57 Gençlik taraftar grubu üyesi olan Atalay'ın cenazesine bir çok taraftar katıldı. Tabutunun üzerine örtülen Denizlispor 57 Gençlik Taraftar atkısı, daha sonra toprağa verilen Feyzullah Atalay'ın isminin yazıldığı mezar taşına sarıldı. Gözyaşları ve hüzünlü uğurlamanın ardından genç yaşta hayatına son veren Atalay'ın cenazesine katılan taraftar grubu üye arkadaşları onu asla unutmayacağız, iyi bir Denizlispor taraftarı olan Atalay, maçları hiç kaçırmadığı ifade edildi.

 

57 Gençlik Taraftar Gurubu Liderleri, Tanju Bayındır ve Murat Akar, "Grubumuzun Sevilen isimlerindendi, Feyzullah'ın bu şekilde canına kıyması hepimizi derinden üzmüştür,kardeşimize Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.