Fındık büyüklüğünde dolu yağdı

DENİZLİ 12.06.2016 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Fındık büyüklüğünde dolu yağdı

Denizli Çameli İlçesi’nde yağan şiddetli yağmur bir süre sonra fındık büyüklüğünde dolu yağışına bıraktı.

Denizli Çameli ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur bir süre sonra yerini  dolu yağışına bıraktı. Bir anda başlayan ve fındık büyüklüğünde düşen dolu, kısa süre içerisinde Çameli'nin büyük bir bölümünü beyaza çevirdi. Dolu nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Çatılarda kar gibi biriken dolu, ev sahipleri tarafından küreklerle temizlendi. Bu sene geçen yıllara oranla daha fazla yağmur ve dolu yağışı olduğunu söyleyen Hüseyin Bozkır isimli vatandaş, Çameli'ye daha yaz gelmedi" dedi. Aşırı yağmur nedeniyle araçlar yolda ilerlemekte zorluk çekerken bazı işyerlerine ve evlere su bastı. Kısa sürede öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur, yaşamı felç etti. Yağışa sokakta hazırlıksız yakalananlar, ıslanmaktan kurtulamadı. Çameli'de işyeri sahipleri dükkanlarına su girmemesi için mücadele etti. 
Denizli Çameli İlçesi’nde yağan şiddetli yağmur bir süre sonra fındık büyüklüğünde dolu yağışına bıraktı.

Denizli Çameli ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur bir süre sonra yerini  dolu yağışına bıraktı. Bir anda başlayan ve fındık büyüklüğünde düşen dolu, kısa süre içerisinde Çameli'nin büyük bir bölümünü beyaza çevirdi.

Dolu nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Çatılarda kar gibi biriken dolu, ev sahipleri tarafından küreklerle temizlendi. Bu sene geçen yıllara oranla daha fazla yağmur ve dolu yağışı olduğunu söyleyen Hüseyin Bozkır isimli vatandaş, Çameli'ye daha yaz gelmedi" dedi.

Aşırı yağmur nedeniyle araçlar yolda ilerlemekte zorluk çekerken bazı işyerlerine ve evlere su bastı. Kısa sürede öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur, yaşamı felç etti. Yağışa sokakta hazırlıksız yakalananlar, ıslanmaktan kurtulamadı. Çameli'de işyeri sahipleri dükkanlarına su girmemesi için mücadele etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.