Fırtına sitenin sıva ve yalıtımını uçurdu

DENİZLİ 05.02.2020 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fırtına sitenin sıva ve yalıtımını uçurdu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde saatteki hızı 100 kilometreye yaklaşan lodos nedeniyle Karahasanlı Mahallesi’nde bulunan sitenin bir bloğunda sıva ve ısı yalıtımı uçtu.   Kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan rüzgar öğleden sonra etkisini arttırdı. Lodos nedeniyle adeta yaşam felç oldu. Saatteki hızı 100 kilometreye yaklaşan lodos ağaçları, çatıları ve reklam tabelalarını yerinden söktü, cami minarelerini yıktı. Fırtına nedeniyle, Karahasanlı Mahallesi 2008 sokakta bulunan sitenin B-1 Bloku, Dostlar Apartmanı’nın fırtına nedeniyle yan cephesinin sıva ve ısı yalıtımı yerinden söküldü.   Fırtına nedeniyle yerinden sökülen sıva ve ısı yalıtımları sitenin bahçesine düştü. Site bahçesinde kimsenin olmaması olası bir facianın yaşanmasını önledi. Ancak bahçeye düşen sıva ve ısı yalıtımları, bahçede bulunan bisiklet ve motosiklete zarar verdi. Sitedeki vatandaşlar sıvaların tekrar uçma ihtimaline karşı korkudan dışarı çıkamadıklarını ifade etti.  

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde saatteki hızı 100 kilometreye yaklaşan lodos nedeniyle Karahasanlı Mahallesi’nde bulunan sitenin bir bloğunda sıva ve ısı yalıtımı uçtu.

 

Kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan rüzgar öğleden sonra etkisini arttırdı. Lodos nedeniyle adeta yaşam felç oldu. Saatteki hızı 100 kilometreye yaklaşan lodos ağaçları, çatıları ve reklam tabelalarını yerinden söktü, cami minarelerini yıktı. Fırtına nedeniyle, Karahasanlı Mahallesi 2008 sokakta bulunan sitenin B-1 Bloku, Dostlar Apartmanı’nın fırtına nedeniyle yan cephesinin sıva ve ısı yalıtımı yerinden söküldü.

 

Fırtına nedeniyle yerinden sökülen sıva ve ısı yalıtımları sitenin bahçesine düştü. Site bahçesinde kimsenin olmaması olası bir facianın yaşanmasını önledi. Ancak bahçeye düşen sıva ve ısı yalıtımları, bahçede bulunan bisiklet ve motosiklete zarar verdi. Sitedeki vatandaşlar sıvaların tekrar uçma ihtimaline karşı korkudan dışarı çıkamadıklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.