Gayemiz Gençlerimizde Tarih Bilincini Ve Ecdat Sevgisini Artırmak

DİĞER 26.11.2016 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gayemiz Gençlerimizde Tarih Bilincini Ve Ecdat Sevgisini Artırmak

Gayemiz Gençlerimizde Tarih Bilincini Ve Ecdat Sevgisini Artırmak / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli AGD Dış ilişkiler Komisyon Başkanı Recep Zeybek, Mazlum Coğrafyalar toplantısında, "kendi tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez" dedi.   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde Cuma Sohbetleri devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Gönüllüsü Tarihçi ve Denizli AGD Dış ilişkiler Komisyon Başkanı Recep Zeybek Hocanın muhteşem anlatımıyla devam eden Mazlum Coğrafyalar serisinde bu Cuma Şinasi Gökbel Eğitim ve Toplantı Salonunda Misak-ı Milli ve Lozan öncesi Osmanlının son durumu 1. oturumda anlatıldı.   Günümüz olaylarını anlamak için Tarihimizi bilmek zorundayız diyen Recep Zeybek, kendi tarihini bilmeyen, geleceğine yön veremez. Bizim geçmişimiz ilk insan Adem (asm), Rabbimizin bize göndermiş olduğu peygamber Fahr-ı kainat Efendimiz (s.a.v) ve şanlı İslam tarihimizdir. Diye konuştu.     Zeybek, Denizli halkımızda ve gençlerimizde tarih bilincini ve ecdat sevgisini artırmak, bayrak ve vatan sevgisini pekiştirmek için çalışıyoruz dedi.          
Gayemiz Gençlerimizde Tarih Bilincini Ve Ecdat Sevgisini Artırmak / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli AGD Dış ilişkiler Komisyon Başkanı Recep Zeybek, Mazlum Coğrafyalar toplantısında, "kendi tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez" dedi.

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesinde Cuma Sohbetleri devam ediyor. Cansuyu Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Gönüllüsü Tarihçi ve Denizli AGD Dış ilişkiler Komisyon Başkanı Recep Zeybek Hocanın muhteşem anlatımıyla devam eden Mazlum Coğrafyalar serisinde bu Cuma Şinasi Gökbel Eğitim ve Toplantı Salonunda Misak-ı Milli ve Lozan öncesi Osmanlının son durumu 1. oturumda anlatıldı.

 

Günümüz olaylarını anlamak için Tarihimizi bilmek zorundayız diyen Recep Zeybek, kendi tarihini bilmeyen, geleceğine yön veremez. Bizim geçmişimiz ilk insan Adem (asm), Rabbimizin bize göndermiş olduğu peygamber Fahr-ı kainat Efendimiz (s.a.v) ve şanlı İslam tarihimizdir. Diye konuştu.  

 

Zeybek, Denizli halkımızda ve gençlerimizde tarih bilincini ve ecdat sevgisini artırmak, bayrak ve vatan sevgisini pekiştirmek için çalışıyoruz dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.