Gazeteci Sevim Say anı kitabını imzaladı

YAŞAM 09.09.2017 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gazeteci Sevim Say anı kitabını imzaladı

Gazeteci Sevim Say,  22 yıllık mesleki anılarından öne çıkanlarını derlediği BEN HABERDEYKEN isimli kitabını DGC basın Merkezi’nde düzenlediği imza günüyle tanıttı. Tanıtıma Gazeteci Say’ı önemli gününde, meslektaşlarının yanı sıra, bazı siyasetçiler, STK temsilcileri ve yakınları yalnız bırakmadı. Say’ın çalışması, meslek anılarının derlenmesi açısından Denizli’de sektörel anlamda çıkarılan ilk kitap özelliğini taşıyor.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, gazeteci Sevim Say, meslek hayatıyla ilgili kendisinde iz bırakan anılarını kitap haline getirdi. 22 yıllık mesleki geçmişinde yer alan pek çok önemli anının gazeteci tarafından kaleme alındığı “Ben Haberdeyken” isimli kitap, kısa süre önce yayımlandı.   Gazeteci unvanına çıkardığı kitapla yazarlığı da ekleyen Say, “Ben Haberdeyken” isimli kitabı yayımlanır yayımlanmaz memleketi Bekilli’de bir imza günü gerçekleştirmiş, heyecanını ilk olarak hemşerileri ile paylaşmıştı. İkinci imza gününü üyesi olduğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Basın Merkezi’nde düzenleyen Sevim Say, imza günü öncesi bir basın toplantısı yaparak kitabı hakkında bilgiler verdi.   Bazı siyasetçiler, STK temsilcileri ve yakınlarının da bu önemli gününde yalnız bırakmadığı basın toplantısında DGC Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Başkan Yardımcısı Sedat Kurt eşlik etti.   Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Boyacı, meslektaşı Sevim Say’ı ve çıkardığı kitabını takdim ederken, “Meslektaşımız 22 yıllık deneyimlerini bir kitapta buluştururken, bir taraftan da mesleğimizin 22 yıl boyunca yaşadığı inanılmaz teknolojik gelişimi de kaleme almış oldu. Ayrıca bu kitap Denizli’de gazetecilik ile ilgili mesleki anıların derlendiği ilk kitap olma özelliğini taşıyor. Hepimizin ‘Sevim Ablası’ olan Sevim Say’ın bu kitabı, 22 yıl boyunca bir asker gibi sürekli olarak alanda çalışan bir arkadaşımız olması açısından da son derece önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.   Kitabı hakkında kısa bir açıklama yapan Say, meslektaşlarına, “Bu kitapta yalnız ben değil sizler de varsınız. Bu kitap hepimizi anlatıyor, yazıyor” diye seslendi. Yaşadıkları zorluktan tanık olduğu olağan dışı olayları aklında yer edinmiş, kendisi için önemli olan birçok anıya yer vermeye çalıştığını dile getiren Say, “Tabii ki tüm anılarım yok. Aksi halde 22 yıllık mesleki anılarımın hepsini kaleme almaya kalksam ciltler dolusu bir kitap çıkardı” diye konuştu.  

Gazeteci Sevim Say,  22 yıllık mesleki anılarından öne çıkanlarını derlediği BEN HABERDEYKEN isimli kitabını DGC basın Merkezi’nde düzenlediği imza günüyle tanıttı. Tanıtıma Gazeteci Say’ı önemli gününde, meslektaşlarının yanı sıra, bazı siyasetçiler, STK temsilcileri ve yakınları yalnız bırakmadı. Say’ın çalışması, meslek anılarının derlenmesi açısından Denizli’de sektörel anlamda çıkarılan ilk kitap özelliğini taşıyor.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi, gazeteci Sevim Say, meslek hayatıyla ilgili kendisinde iz bırakan anılarını kitap haline getirdi. 22 yıllık mesleki geçmişinde yer alan pek çok önemli anının gazeteci tarafından kaleme alındığı “Ben Haberdeyken” isimli kitap, kısa süre önce yayımlandı.

 

Gazeteci unvanına çıkardığı kitapla yazarlığı da ekleyen Say, “Ben Haberdeyken” isimli kitabı yayımlanır yayımlanmaz memleketi Bekilli’de bir imza günü gerçekleştirmiş, heyecanını ilk olarak hemşerileri ile paylaşmıştı. İkinci imza gününü üyesi olduğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin Basın Merkezi’nde düzenleyen Sevim Say, imza günü öncesi bir basın toplantısı yaparak kitabı hakkında bilgiler verdi.

 

Bazı siyasetçiler, STK temsilcileri ve yakınlarının da bu önemli gününde yalnız bırakmadığı basın toplantısında DGC Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Başkan Yardımcısı Sedat Kurt eşlik etti.

 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Boyacı, meslektaşı Sevim Say’ı ve çıkardığı kitabını takdim ederken, “Meslektaşımız 22 yıllık deneyimlerini bir kitapta buluştururken, bir taraftan da mesleğimizin 22 yıl boyunca yaşadığı inanılmaz teknolojik gelişimi de kaleme almış oldu. Ayrıca bu kitap Denizli’de gazetecilik ile ilgili mesleki anıların derlendiği ilk kitap olma özelliğini taşıyor. Hepimizin ‘Sevim Ablası’ olan Sevim Say’ın bu kitabı, 22 yıl boyunca bir asker gibi sürekli olarak alanda çalışan bir arkadaşımız olması açısından da son derece önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

Kitabı hakkında kısa bir açıklama yapan Say, meslektaşlarına, “Bu kitapta yalnız ben değil sizler de varsınız. Bu kitap hepimizi anlatıyor, yazıyor” diye seslendi. Yaşadıkları zorluktan tanık olduğu olağan dışı olayları aklında yer edinmiş, kendisi için önemli olan birçok anıya yer vermeye çalıştığını dile getiren Say, “Tabii ki tüm anılarım yok. Aksi halde 22 yıllık mesleki anılarımın hepsini kaleme almaya kalksam ciltler dolusu bir kitap çıkardı” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.