GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Karahayıt’ta incelemelerde bulundu

TURİZM 02.12.2016 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Karahayıt’ta incelemelerde bulundu

GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Karahayıt’ta incelemelerde bulundu / denizli haber / denizli 20 haber

Pamukkale’de gerçekleştirilen 89. GEKA Yönetim Kurulu toplantısı için Denizli’ye gelen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu Üyeleri, Termal Turizm Kenti Karahayıt’ta hizmet veren Nobel Tıp Merkezi’ni ziyarette bulunarak, GEKA’nın desteği ile alınan cihazları inceleyerek bilgi aldılar.   Ziyarete; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.   Burada termal su bölgesi ile fizik tedavide kullanılan ve GEKA desteği ile alınan cihazları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kurul üyeleri, tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla da sohbet ettiler. Nobel Tıp Merkezi, ve 2015 yıllarında Alternatif Turizm Mali Destek Programı çerçevesinde 2013 yılında 246.691,92 TL, 2015 yılında ise 403.400 TL destek almıştı.   GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, son olarak UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Beyaz Cennet Pamukkale’deki Hierapolis Antik Kentini ziyaret ettiler. İlk olarak Antik Tiyatro’ya çıkan Kurul üyeleri, daha sonra Antik Havuz’u gezerek Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal’dan bilgi aldılar.  
GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Karahayıt’ta incelemelerde bulundu / denizli haber / denizli 20 haber

Pamukkale’de gerçekleştirilen 89. GEKA Yönetim Kurulu toplantısı için Denizli’ye gelen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu Üyeleri, Termal Turizm Kenti Karahayıt’ta hizmet veren Nobel Tıp Merkezi’ni ziyarette bulunarak, GEKA’nın desteği ile alınan cihazları inceleyerek bilgi aldılar.

 

Ziyarete; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, GEKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

 

Burada termal su bölgesi ile fizik tedavide kullanılan ve GEKA desteği ile alınan cihazları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Kurul üyeleri, tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla da sohbet ettiler. Nobel Tıp Merkezi, ve 2015 yıllarında Alternatif Turizm Mali Destek Programı çerçevesinde 2013 yılında 246.691,92 TL, 2015 yılında ise 403.400 TL destek almıştı.

 

GEKA Yönetim Kurulu Üyeleri, son olarak UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Beyaz Cennet Pamukkale’deki Hierapolis Antik Kentini ziyaret ettiler. İlk olarak Antik Tiyatro’ya çıkan Kurul üyeleri, daha sonra Antik Havuz’u gezerek Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal’dan bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.