Genç Denizli'den Karma Sergi

KÜLTÜR 15.05.2017 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Denizli'den Karma Sergi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 370 eserinin içerisinde bulunan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in portreleri yoğun ilgi çekti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 370 eserinin içerisinde bulunan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in portreleri yoğun ilgi çekti.     Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan geleneksel türk el sanatları, resim ve karikatür kulüplerinin yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan karma sergi açıldı. Genç Denizli'nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde açılan sergide, karikatür, resim, minyatür, tezhip ve ebru sanatlarına ait 370 eser yer aldı. Karma serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, gençlerin yıl boyunca yaptığı birbirinden güzel eserlerin 14-21 Mayıs tarihleri arasında sergileneceğini belirterek, “Denizlili hemşehrilerimizi bu sanat eserlerini görmeye davet ediyoruz” dedi.     Genç Denizli, gençlere ışık tutuyor   Karma sergide yer alan el emeği göz nuru eserleri inceleyerek kursiyerlerle bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Genç Denizli projesi hayata geçtiği günden bugüne gençlerimize ışık tuttu. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz sergide farklı sanat dallarından eserler görücüye çıktı. Gençlerimizin yeteneklerine hayran kalmamak elde değil. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi kültür, sanat ve sporla buluşturmaya, yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.     Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir portesine ilgi   Sergide, İzmir'de teröristlerce kahramanca çatışarak onlarca insanın hayatını kurtarıp şehit olan Fethi Sekin ile 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in akrilik karakalem çalışması ilgi çekti. Eserleri yapan Habibe Sicim ve İsmail Tubey ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, kahramanları eserleriyle yaşatan gençlere teşekkür etti.  
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 370 eserinin içerisinde bulunan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in portreleri yoğun ilgi çekti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 370 eserinin içerisinde bulunan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in portreleri yoğun ilgi çekti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan geleneksel türk el sanatları, resim ve karikatür kulüplerinin yıl boyunca yaptığı eserlerden oluşan karma sergi açıldı. Genç Denizli'nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde açılan sergide, karikatür, resim, minyatür, tezhip ve ebru sanatlarına ait 370 eser yer aldı. Karma serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, gençlerin yıl boyunca yaptığı birbirinden güzel eserlerin 14-21 Mayıs tarihleri arasında sergileneceğini belirterek, “Denizlili hemşehrilerimizi bu sanat eserlerini görmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 

Genç Denizli, gençlere ışık tutuyor

 

Karma sergide yer alan el emeği göz nuru eserleri inceleyerek kursiyerlerle bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Genç Denizli projesi hayata geçtiği günden bugüne gençlerimize ışık tuttu. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz sergide farklı sanat dallarından eserler görücüye çıktı. Gençlerimizin yeteneklerine hayran kalmamak elde değil. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi kültür, sanat ve sporla buluşturmaya, yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir portesine ilgi

 

Sergide, İzmir'de teröristlerce kahramanca çatışarak onlarca insanın hayatını kurtarıp şehit olan Fethi Sekin ile 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in akrilik karakalem çalışması ilgi çekti. Eserleri yapan Habibe Sicim ve İsmail Tubey ile bir süre sohbet eden Başkan Zolan, kahramanları eserleriyle yaşatan gençlere teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.