Gençlik Meclisi’ne Balsever Başkan Seçildi

DENİZLİ 26.09.2019 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gençlik Meclisi’ne Balsever Başkan Seçildi

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde oy birliği ile Büşra Balsever Gençlik Meclisi başkanlığına seçildi.   Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Beyhan Batur; ”Kent Konseyi’nin en önemli yapı taşlarından birisi de Gençlik Meclisidir. Sizler, birlik beraberlik içinde Gençlik Meclisi için birlikte gençlere dokunacak, fayda sağlayacak, çözüm bulacak en önemlisi de söz hakkına sahip olacak bir yapı oluşturmaktasınız. Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’ın desteğiyle önemli faaliyetlerde bulunacağımıza şüphem yok” dedi.     Başkanlık seçiminin ardından teşekkür konuşması yapan Büşra Balsever ,“Bu göreve layık görüldüğüm için sizlere teşekkür ediyorum. Başta her zaman gençliğin arkasında duran Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a bizi destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik, gelecektir. Bu anlamda Çameli gençliğini harekete geçirerek, icracı olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde oy birliği ile Büşra Balsever Gençlik Meclisi başkanlığına seçildi.

 

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Beyhan Batur; ”Kent Konseyi’nin en önemli yapı taşlarından birisi de Gençlik Meclisidir. Sizler, birlik beraberlik içinde Gençlik Meclisi için birlikte gençlere dokunacak, fayda sağlayacak, çözüm bulacak en önemlisi de söz hakkına sahip olacak bir yapı oluşturmaktasınız. Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’ın desteğiyle önemli faaliyetlerde bulunacağımıza şüphem yok” dedi.

 

büşra balsever çameli

 

Başkanlık seçiminin ardından teşekkür konuşması yapan Büşra Balsever ,“Bu göreve layık görüldüğüm için sizlere teşekkür ediyorum. Başta her zaman gençliğin arkasında duran Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a bizi destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik, gelecektir. Bu anlamda Çameli gençliğini harekete geçirerek, icracı olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.