GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA AÇIK MEKTUP

DİĞER 05.08.2016 - 18:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA AÇIK MEKTUP

denizli haber / denizli 20 haber / GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA AÇIK MEKTUP

İlk önce sizlere selam sevgi ve saygılarımı iletmek isterim. İkinci olarak da siz ve ülkemiz olarak atlatmış olduğumuz bu darbe belası ve bu çok büyük badireden dolayı geçmiş olsun diyor ve de Rabbimizin bu darbecilere karşı darbe yaparak bizlere yardım ettiği için hamdolsun diyorum Allah Teâlâ’ya şükürler olsun diyorum. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / GENELKURMAY BAŞKANLIĞINA AÇIK MEKTUP

İlk önce sizlere selam sevgi ve saygılarımı iletmek isterim. İkinci olarak da siz ve ülkemiz olarak atlatmış olduğumuz bu darbe belası ve bu çok büyük badireden dolayı geçmiş olsun diyor ve de Rabbimizin bu darbecilere karşı darbe yaparak bizlere yardım ettiği için hamdolsun diyorum Allah Teâlâ’ya şükürler olsun diyorum.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.