Gökbel "Belediyemizin yatırımları övünç kaynağımız"

GÜNDEM 21.12.2018 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gökbel "Belediyemizin yatırımları övünç kaynağımız"

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de hizmete açtığı yaklaşık 1 milyar 350 milyon liralık yatırımın 121 milyon lirayı aşkın bölümünün Pamukkale İlçesi’ne ait olduğunu belirterek, “Bu hem Pamukkale Belediyemiz, hem de ilçe teşkilatımız açısından övünç kaynağıdır” dedi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle, Denizli’nin yine coşkulu günlerinden birini daha yaşadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinde müjdeler getirdiğini, yatırımları hizmete açtığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın her ziyareti, kentimiz için hükümetimizin, belediyelerimizin emeklerinin hasadının yapıldığı, tohumların yeşermek üzere toprağa saçılması misali yeni yatırımların adımlarının atıldığı günler oluyor. Bu nedenle büyük bir coşku yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’mız da Denizli’mizi ziyaretinde 1 milyar 350 milyon liralık yatırımı hizmete açtı. AK Parti teşkilatları ve hizmet unsurları olarak bunun mutluluğunu milletimiz ile birlikte yaşadık” dedi.   PAMUKKALE’DE 121.2 MİLYON TL YATIRIM   Pamukkale Belediyesi’nin açılışı yapılan yatırımlar arasında 121 milyon 230 bin liralık yatırımla öne çıktığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu rakam hem belediyemiz, hem de parti teşkilatımız açısından övünç kaynağıdır. Onur vesilesidir. Parti teşkilatları ile yerel yönetimlerin uyumlu işbirliğinin ne kadar güzel sonuçlar doğurduğunun göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin nezdinde bütün belediye çalışanlarını, sürekli halkın içinde olup, sorunları yerinde tespit eden, halk ile yerel yönetimimiz arasında köprü olan parti teşkilatımızın kıymetli mensuplarını kutluyorum. Millet yararına verimli birlikteliğimizin ve başarılarımızın devamını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de hizmete açtığı yaklaşık 1 milyar 350 milyon liralık yatırımın 121 milyon lirayı aşkın bölümünün Pamukkale İlçesi’ne ait olduğunu belirterek, “Bu hem Pamukkale Belediyemiz, hem de ilçe teşkilatımız açısından övünç kaynağıdır” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretiyle, Denizli’nin yine coşkulu günlerinden birini daha yaşadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye her gelişinde müjdeler getirdiğini, yatırımları hizmete açtığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Sayın Cumhurbaşkanımızın her ziyareti, kentimiz için hükümetimizin, belediyelerimizin emeklerinin hasadının yapıldığı, tohumların yeşermek üzere toprağa saçılması misali yeni yatırımların adımlarının atıldığı günler oluyor. Bu nedenle büyük bir coşku yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’mız da Denizli’mizi ziyaretinde 1 milyar 350 milyon liralık yatırımı hizmete açtı. AK Parti teşkilatları ve hizmet unsurları olarak bunun mutluluğunu milletimiz ile birlikte yaşadık” dedi.

 

PAMUKKALE’DE 121.2 MİLYON TL YATIRIM

 

Pamukkale Belediyesi’nin açılışı yapılan yatırımlar arasında 121 milyon 230 bin liralık yatırımla öne çıktığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu rakam hem belediyemiz, hem de parti teşkilatımız açısından övünç kaynağıdır. Onur vesilesidir. Parti teşkilatları ile yerel yönetimlerin uyumlu işbirliğinin ne kadar güzel sonuçlar doğurduğunun göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin nezdinde bütün belediye çalışanlarını, sürekli halkın içinde olup, sorunları yerinde tespit eden, halk ile yerel yönetimimiz arasında köprü olan parti teşkilatımızın kıymetli mensuplarını kutluyorum. Millet yararına verimli birlikteliğimizin ve başarılarımızın devamını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.