Gökbel’den Esnafa Moral Ziyareti

SİYASET 28.09.2020 - 14:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gökbel’den Esnafa Moral Ziyareti

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanıyla birlikte Hacıkaplanlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Salgın sürecinin beraberinde getirdiği sıkıntıların aşılması için toplumun el ele verdiğini belirten AK Partili Gökbel, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz yansımaları olan salgınla topyekûn mücadele ediyoruz. Hükümetimiz bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Biz de sahada esnafımızla ve vatandaşımızla sürekli temas halindeyiz. Tespit ettiğimiz sorunları çözüm mercilerine aktararak, çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanıyla birlikte Hacıkaplanlar Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Hacıkaplanlar Muhtarlığının yanı sıra, mahalle esnafını da ziyaret eden Gökbel ve beraberindekiler, sorunları dinledi.     Salgın sürecinin tüm dünyayı, hem ekonomik, hem de sosyal yaşantı olarak olumsuz etkilediğini ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bu sürecin devlet ve millet dayanışmasıyla atlatılacağını ifade etti.   “HER ZAMAN MİLLETİMİZLE BİRLİKTEYİZ”   Kovid-19 salgınının ekonomiye zararlarını mümkün mertebe azaltmak için hükümetin bütün imkânlarını seferber ettiğini dile getiren Gökbel, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz yansımaları olan salgınla topyekûn mücadele ediyoruz. Devletimiz tarafından birçok tedbir alındı. Esnafımızın, işverenlerimizin ve çalışanlarımızın bir nebze olsun rahatlatılması için destek paketleri uygulamaya konuldu. Bunun yanı sıra gerek görüldükçe ilave tedbirler alınıyor ve uygulamaya konuluyor. Biz de AK Parti Pamukkale Teşkilatı olarak, bu sıkıntılı süreçte esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Sahada yüz yüze ziyaretler yaparak, sorunları yerinde ve ilk ağızdan tespit etmeye ve çözüm üretmeye çabalıyoruz. Bize iletilen sıkıntıları, gerek yerel, gerekse ulusal ölçekte muhataplarına iletiyoruz. Biz her zaman milletimizin yanındayız. Esnafımız ve işverenlerimizle sürekli iletişim halindeyiz” dedi.     “BU ZORLUKLARI DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ”   Salgının ve beraberinde getirdiği sıkıntıların dünyada uzun zamandır etkisini gösteren bir süreç olduğuna işaret eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu sıkıntılı dönemi elbet geride bırakacağız. Bu zorlukları, devlet-millet dayanışması ile aşacağız. Bu süreçte biz de siyaset kurumu olarak elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz de bugüne kadar her koşulda yanımızda olan bu aziz milletin daime yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu aziz millet bugüne kadar nice sıkıntıların üstesinden gelmeyi başarmıştır. İnşallah, salgın sürecinin neden olduğu zorlukları da bertaraf edecek, düzlüğe çıkacağız. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir. Tekrar çarşı-pazarın hareketleneceği, insanların rahatça kucaklaşacağı müreffeh günlerimiz yakındır” diye konuştu.  

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanıyla birlikte Hacıkaplanlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Salgın sürecinin beraberinde getirdiği sıkıntıların aşılması için toplumun el ele verdiğini belirten AK Partili Gökbel, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz yansımaları olan salgınla topyekûn mücadele ediyoruz. Hükümetimiz bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Biz de sahada esnafımızla ve vatandaşımızla sürekli temas halindeyiz. Tespit ettiğimiz sorunları çözüm mercilerine aktararak, çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanıyla birlikte Hacıkaplanlar Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Hacıkaplanlar Muhtarlığının yanı sıra, mahalle esnafını da ziyaret eden Gökbel ve beraberindekiler, sorunları dinledi.

 

 

Salgın sürecinin tüm dünyayı, hem ekonomik, hem de sosyal yaşantı olarak olumsuz etkilediğini ifade eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bu sürecin devlet ve millet dayanışmasıyla atlatılacağını ifade etti.

 

“HER ZAMAN MİLLETİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

 

Kovid-19 salgınının ekonomiye zararlarını mümkün mertebe azaltmak için hükümetin bütün imkânlarını seferber ettiğini dile getiren Gökbel, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz yansımaları olan salgınla topyekûn mücadele ediyoruz. Devletimiz tarafından birçok tedbir alındı. Esnafımızın, işverenlerimizin ve çalışanlarımızın bir nebze olsun rahatlatılması için destek paketleri uygulamaya konuldu. Bunun yanı sıra gerek görüldükçe ilave tedbirler alınıyor ve uygulamaya konuluyor. Biz de AK Parti Pamukkale Teşkilatı olarak, bu sıkıntılı süreçte esnafımızın, vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Sahada yüz yüze ziyaretler yaparak, sorunları yerinde ve ilk ağızdan tespit etmeye ve çözüm üretmeye çabalıyoruz. Bize iletilen sıkıntıları, gerek yerel, gerekse ulusal ölçekte muhataplarına iletiyoruz. Biz her zaman milletimizin yanındayız. Esnafımız ve işverenlerimizle sürekli iletişim halindeyiz” dedi.

 

 

“BU ZORLUKLARI DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ”

 

Salgının ve beraberinde getirdiği sıkıntıların dünyada uzun zamandır etkisini gösteren bir süreç olduğuna işaret eden AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu sıkıntılı dönemi elbet geride bırakacağız. Bu zorlukları, devlet-millet dayanışması ile aşacağız. Bu süreçte biz de siyaset kurumu olarak elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz de bugüne kadar her koşulda yanımızda olan bu aziz milletin daime yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu aziz millet bugüne kadar nice sıkıntıların üstesinden gelmeyi başarmıştır. İnşallah, salgın sürecinin neden olduğu zorlukları da bertaraf edecek, düzlüğe çıkacağız. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir. Tekrar çarşı-pazarın hareketleneceği, insanların rahatça kucaklaşacağı müreffeh günlerimiz yakındır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.