Görev Dağılımımızı Yaptık

DENİZLİ 07.02.2017 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Görev Dağılımımızı Yaptık

Denizli Gazeteciler Cemiyetimizin geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan genel kurulunda başkanlık yarışını kazanan DHA Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı, görevi eski başkanımız Ümit Varol’dan devraldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyetimizde yapılan devir teslim töreninin ardından Osman Nuri Boyacı başkanlığındaki yönetim kurulu toplantıda görev dağılımını da yaptı.   Seçimin ardından Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda yeni başkanımız Osman Nuri Boyacı, görevi eski başkanımız Ümit Varol’dan devir aldı. Varol, yaptığı konuşmada, Denizli'ye ve gazeteciliğe yakışır bir genel kurul geçirdiklerini söyledi. Boyacı, ise devir töreninde Varol’a çiçek vererek, şimdiye kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti.   Başkan Osman Nuri Boyacı, meslek örgütleri, odalar ve derneklerin gönüllülük esasına dayalı kuruluşlar olduğunu belirterek, “Biz, burada herhangi bir beklenti içinde olmadan meslek örgütümüzü daha iyi noktaya taşımak için çalışacağız. Ekibimle beraber üyelerimizin istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapacağız. Biz meslek örgütü olarak hiçbir siyasi partinin, herhangi bir gurubun ve oluşumun etkisinde olmamız söz konusu olamaz. Denizlili gazeteciler olarak işimiz, kentteki gelişmeleri kamuoyuna duyurmaktır” dedi.   YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin yaptığı toplantı sonucu görev dağılımı ise şu şekilde oluştu; Osman Nuri Boyacı Başkan, Muhammet Karaçay ve Sedat Kurt Başkan Yardımcısı, Mesut Güler Genel Sekreter, İskender Doğan Sayman, Tahir Aygün Medya İlişkilerinden Sorumlu, Birsen Bağcı İlçelerden Sorumlu, Bahadır Kelci Eğitim-Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Cenk Öztürk ise Kurumsal İlişkilerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.  
Denizli Gazeteciler Cemiyetimizin geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan genel kurulunda başkanlık yarışını kazanan DHA Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı, görevi eski başkanımız Ümit Varol’dan devraldı.

Denizli Gazeteciler Cemiyetimizde yapılan devir teslim töreninin ardından Osman Nuri Boyacı başkanlığındaki yönetim kurulu toplantıda görev dağılımını da yaptı.

 

Seçimin ardından Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda yeni başkanımız Osman Nuri Boyacı, görevi eski başkanımız Ümit Varol’dan devir aldı. Varol, yaptığı konuşmada, Denizli'ye ve gazeteciliğe yakışır bir genel kurul geçirdiklerini söyledi. Boyacı, ise devir töreninde Varol’a çiçek vererek, şimdiye kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

 

Başkan Osman Nuri Boyacı, meslek örgütleri, odalar ve derneklerin gönüllülük esasına dayalı kuruluşlar olduğunu belirterek, “Biz, burada herhangi bir beklenti içinde olmadan meslek örgütümüzü daha iyi noktaya taşımak için çalışacağız. Ekibimle beraber üyelerimizin istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapacağız. Biz meslek örgütü olarak hiçbir siyasi partinin, herhangi bir gurubun ve oluşumun etkisinde olmamız söz konusu olamaz. Denizlili gazeteciler olarak işimiz, kentteki gelişmeleri kamuoyuna duyurmaktır” dedi.

 

YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI

Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin yaptığı toplantı sonucu görev dağılımı ise şu şekilde oluştu; Osman Nuri Boyacı Başkan, Muhammet Karaçay ve Sedat Kurt Başkan Yardımcısı, Mesut Güler Genel Sekreter, İskender Doğan Sayman, Tahir Aygün Medya İlişkilerinden Sorumlu, Birsen Bağcı İlçelerden Sorumlu, Bahadır Kelci Eğitim-Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Cenk Öztürk ise Kurumsal İlişkilerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.