Grand Prix Şöleni Sona Erdi

SPOR 04.04.2017 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Grand Prix Şöleni Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen Denizli Grand Prix Satranç turnuvası sona erdi. İlyas Doğuhan Demirelli şampiyon oldu.

31 Mart-02 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Denizli Grand Prix Satranç turnuvası Teras Park AVM’de yapıldı. Açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay birlikte katılarak turnuvaya birlikte katılarak sporcuların heyecanına ortak oldu. Denizlispor Kulübü turnuvaya destek verdi.     EN İYİ 32 KATILDI Turnuvaya başvuru yapanların içinden ulusal kuvvet derecesi(UKD) puanı en iyi 32 sporcu yarışma hakkı elde edebildi. Yaş sınırı bulunmayan turnuvaya İzmir ve Isparta’dan da sporcular katıldı. Renkli ve heyacanlı geçen turnuva çekişmeli maçlara da sahne oldu. 3 gün süren yarışmalar sonunda İlyas Doğuhan Demirelli şampiyon olurken 2. Emre Kırılmaz 3.Yunuz Emre Erdoğan oldu. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödül törende yer almanın mutluluğunu yaşadılar.  
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen Denizli Grand Prix Satranç turnuvası sona erdi. İlyas Doğuhan Demirelli şampiyon oldu.

31 Mart-02 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Denizli Grand Prix Satranç turnuvası Teras Park AVM’de yapıldı. Açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay birlikte katılarak turnuvaya birlikte katılarak sporcuların heyecanına ortak oldu. Denizlispor Kulübü turnuvaya destek verdi.

 

 

EN İYİ 32 KATILDI

Turnuvaya başvuru yapanların içinden ulusal kuvvet derecesi(UKD) puanı en iyi 32 sporcu yarışma hakkı elde edebildi. Yaş sınırı bulunmayan turnuvaya İzmir ve Isparta’dan da sporcular katıldı. Renkli ve heyacanlı geçen turnuva çekişmeli maçlara da sahne oldu. 3 gün süren yarışmalar sonunda İlyas Doğuhan Demirelli şampiyon olurken 2. Emre Kırılmaz 3.Yunuz Emre Erdoğan oldu. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödül törende yer almanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.