Güngör'den ilk ziyaret Zeybekci'ye

SİYASET 03.02.2021 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Güngör'den ilk ziyaret Zeybekci'ye

Ak Parti Denizli il Başkanı ve yönetimi ilk ziyaretini önceki Ekonomi bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi politikaları üyesi Nihat Zeybekci’yi işyerinde ziyaret ederek başladı.   Görüşmede İl Başkanı Yücel GÜNGÖR, “Denizlimizin vizyon kent olmasının temellerini 2004 yılında sağlam şekilde atılmasının mimarı olan sayın bakanımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.   Bakan Zeybekci nazik ziyaretleri için İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılar diledi. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ak Partinin 2023 seçimlerinde de başarılı olacağından şüphesinin olmadığını belirtti.  

Ak Parti Denizli il Başkanı ve yönetimi ilk ziyaretini önceki Ekonomi bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi politikaları üyesi Nihat Zeybekci’yi işyerinde ziyaret ederek başladı.

 

Görüşmede İl Başkanı Yücel GÜNGÖR, “Denizlimizin vizyon kent olmasının temellerini 2004 yılında sağlam şekilde atılmasının mimarı olan sayın bakanımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.

 

Bakan Zeybekci nazik ziyaretleri için İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılar diledi. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ak Partinin 2023 seçimlerinde de başarılı olacağından şüphesinin olmadığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.