Hac kayıtları tamamlandı...

GÜNDEM 15.12.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hac kayıtları tamamlandı...

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, 2019 yılında ilk defa hacca gitmek isteyenlerin müracaatları ile hac kayıt güncellemesinin tamamlandığını söyledi.     Hac ön kayıt müracaatı ve hac kayıt güncellemeleri hakkında açıklama yapan Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık “2019 yılında Hacca gitmek üzere ‘İlk Defa Kayıt’ yaptıracaklar ilgili bankalara ve PTT şubelerine ödemelerini yaptı. Ön kayıt ücretini yatırdığına dair dekont ile nüfus cüzdanı fotokopisiyle beraber il ve ilçe Müftülüklerimize müracaatlarını etti.      2019 Yılı Hac kurası, 28 Aralık Cuma günü saat 15.00’de Başkanlığımızın belirleyeceği yerde, bilgisayar ortamında ve basın huzurunda çekilecektir. Kura çekiminden sonra kesin kayıt yapmaya hak kazanan vatandaşlarımızın, ‘Kesin Kayıt Yaptırabilir’ belgelerini cep telefonlarına gelecek olan SMS şifresi ile alabileceklerinden, özellikle cep telefonu bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri ise 02 – 11 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır” dedi.

Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, 2019 yılında ilk defa hacca gitmek isteyenlerin müracaatları ile hac kayıt güncellemesinin tamamlandığını söyledi.

 

 

Hac ön kayıt müracaatı ve hac kayıt güncellemeleri hakkında açıklama yapan Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık “2019 yılında Hacca gitmek üzere ‘İlk Defa Kayıt’ yaptıracaklar ilgili bankalara ve PTT şubelerine ödemelerini yaptı. Ön kayıt ücretini yatırdığına dair dekont ile nüfus cüzdanı fotokopisiyle beraber il ve ilçe Müftülüklerimize müracaatlarını etti. 

 

 

2019 Yılı Hac kurası, 28 Aralık Cuma günü saat 15.00’de Başkanlığımızın belirleyeceği yerde, bilgisayar ortamında ve basın huzurunda çekilecektir. Kura çekiminden sonra kesin kayıt yapmaya hak kazanan vatandaşlarımızın, ‘Kesin Kayıt Yaptırabilir’ belgelerini cep telefonlarına gelecek olan SMS şifresi ile alabileceklerinden, özellikle cep telefonu bilgilerinin güncellenmesi gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri ise 02 – 11 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.