Hal Esnafından Mevlüt Demir’e İade-i Ziyaret

DENİZLİ 16.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hal Esnafından Mevlüt Demir’e İade-i Ziyaret

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ İn 17 Ekim 2017 tarihinde Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etmiş, hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulunmuştu.   Yapılan ziyaretten sonra, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ e iadeyi ziyaret bulundu.   Ziyaret esnasında Hal esnafı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e “ Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu kontrol ve uygulamalarından duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade etti.  Asayiş ve Trafik konularında özveri ile gece gündüz demeden çalışan Denizli Emniyet Müdürlüğü personeline kolaylıklar dilediklerini” dile getirdiler.   Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Sunulan hizmetlerin sürekli iyileştirme gayreti içerisinde olduklarını, hal esnafının her zaman yanında yer alacaklarını, yaşanan sorunların takipçisi ve çözüm yollarında da yardımcı olacaklarını söyleyerek, yapılan iade-i ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.   Misafirperverliğinden dolayı Emniyet Müdürüne teşekkür ettikleri İade-i ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ İn 17 Ekim 2017 tarihinde Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etmiş, hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulunmuştu.

 

Yapılan ziyaretten sonra, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’ e iadeyi ziyaret bulundu.

 

Ziyaret esnasında Hal esnafı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e “ Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu kontrol ve uygulamalarından duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade etti.  Asayiş ve Trafik konularında özveri ile gece gündüz demeden çalışan Denizli Emniyet Müdürlüğü personeline kolaylıklar dilediklerini” dile getirdiler.

 

Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Sunulan hizmetlerin sürekli iyileştirme gayreti içerisinde olduklarını, hal esnafının her zaman yanında yer alacaklarını, yaşanan sorunların takipçisi ve çözüm yollarında da yardımcı olacaklarını söyleyerek, yapılan iade-i ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.

 

Misafirperverliğinden dolayı Emniyet Müdürüne teşekkür ettikleri İade-i ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.