Denizli'de ki hastane faresi suçüstü yakalandı

ASAYİŞ 23.03.2017 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de ki hastane faresi suçüstü yakalandı

Denizli'de hastanelerde cep telefonlarını çalan hırsız yakalanarak cezaevine gönderildi

İlimizde hastanelerin yataklı servislerinde tedavi gören hastaların,  refakatçilerin ve hastane çalışanlarının özellikle gece geç saatlerde cep telefonlarının son zamanlarda çalınması olayları ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bu olayları gerçekleştiren şüpheli G.K. Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde Hırsızlık ekiplerince yakalanmıştır. Şüphelinin ilimizde 9 ayrı cep telefonu hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.     Yakalanan şüphelinin Türkiye’de değişik illerde aynı yöntemle hastanelerden hastalara ait cep telefonlarını çaldığı tespit edilmiştir. Şüphelinin il dışından ilimize geldiği 18 ayrı Hırsızlık suçundan kaydının olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
Denizli'de hastanelerde cep telefonlarını çalan hırsız yakalanarak cezaevine gönderildi

İlimizde hastanelerin yataklı servislerinde tedavi gören hastaların,  refakatçilerin ve hastane çalışanlarının özellikle gece geç saatlerde cep telefonlarının son zamanlarda çalınması olayları ile ilgili olarak Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bu olayları gerçekleştiren şüpheli G.K. Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde Hırsızlık ekiplerince yakalanmıştır. Şüphelinin ilimizde 9 ayrı cep telefonu hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

 

 

Yakalanan şüphelinin Türkiye’de değişik illerde aynı yöntemle hastanelerden hastalara ait cep telefonlarını çaldığı tespit edilmiştir. Şüphelinin il dışından ilimize geldiği 18 ayrı Hırsızlık suçundan kaydının olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.