Hırsızlar aynı gece üç ayrı evi soydu

ASAYİŞ 08.10.2016 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hırsızlar aynı gece üç ayrı evi soydu

denizli haber / denizli 20 haber / Hırsızlar aynı gece üç ayrı evi soydu

Denizli Serinhisar İlçesi’nde aynı gece Mahalle Muhtarı'nın da aralarında olduğu üç ayrı eve girerek para ve değerli ziynet eşyalarını çalan hırsız veya hırsızlar kayıplara karıştı.   Serinhisar’da ev sahiplerinin uykuda olduğu saatlerde üç ayrı eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler yükte hafif pahada ağır kıymetli eşyalarla birlikte kayıplara karıştılar. Serinhisar’da meydana gelen olayda, açık bırakılan balkon kapısından girdikleri tespit edilen bir veya birkaç kişinin ilk kurbanı olan Aşağı Mahalle Adnan Menderes Bulvarında ikamet eden E.G. (53) ve oğlu M.G. (28) sabah uyandıklarında tüm eşyalarının salonda olduğunu gördüler. 1500 Tl. Civarında nakit para ile M.G.’nin cüzdanını götüren hırsızlar içinde Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ve çeşitli bankalara ait kartlarla birlikte kaçtılar.   Daha sonra güzergah değiştiren hırsızlar yine aynı yöntemle Serinhisar Pınarcık Mahallesi Kanarya sokakta ikamet eden Mahalle Muhtarı Cemal Demiryılmaz’ın evine girdiler. Bir adet çeyrek altın ile yüzük ve küpeden oluşan ziynet eşyalarını alan hırsızlar uykuda olan aile üyelerinin uyanmasına fırsat vermeden hızla uzaklaştılar. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
denizli haber / denizli 20 haber / Hırsızlar aynı gece üç ayrı evi soydu

Denizli Serinhisar İlçesi’nde aynı gece Mahalle Muhtarı'nın da aralarında olduğu üç ayrı eve girerek para ve değerli ziynet eşyalarını çalan hırsız veya hırsızlar kayıplara karıştı.

 

Serinhisar’da ev sahiplerinin uykuda olduğu saatlerde üç ayrı eve giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler yükte hafif pahada ağır kıymetli eşyalarla birlikte kayıplara karıştılar.

Serinhisar’da meydana gelen olayda, açık bırakılan balkon kapısından girdikleri tespit edilen bir veya birkaç kişinin ilk kurbanı olan Aşağı Mahalle Adnan Menderes Bulvarında ikamet eden E.G. (53) ve oğlu M.G. (28) sabah uyandıklarında tüm eşyalarının salonda olduğunu gördüler.

1500 Tl. Civarında nakit para ile M.G.’nin cüzdanını götüren hırsızlar içinde Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ve çeşitli bankalara ait kartlarla birlikte kaçtılar.

 

Daha sonra güzergah değiştiren hırsızlar yine aynı yöntemle Serinhisar Pınarcık Mahallesi Kanarya sokakta ikamet eden Mahalle Muhtarı Cemal Demiryılmaz’ın evine girdiler.

Bir adet çeyrek altın ile yüzük ve küpeden oluşan ziynet eşyalarını alan hırsızlar uykuda olan aile üyelerinin uyanmasına fırsat vermeden hızla uzaklaştılar.

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.