Honaz Tanıtım Günlerinde İşbaşı Eğitim Programı Tanıtıldı

DENİZLİ 22.12.2016 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Honaz Tanıtım Günlerinde İşbaşı Eğitim Programı Tanıtıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Honaz Tanıtım Günlerinde İşbaşı Eğitim Programı Tanıtıldı

Pamukkale Üniversitesinin Denizli’nin ilçelerine yönelik yaptığı tanıtım günleri kapsamında düzenlenen Honaz Tanıtım Günleri 21-23 Aralık tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.   Bu kapsamda “Honaz Meslek Yüksekokulu 3+1 İşbaşı Eğitim Programının İşyeri, Öğrenci/İŞKUR süreçlerindeki Rolleri” konulu panel 21/12/2016 tarihinde PAÜ Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirilmiş olup, panele Honaz MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Burak ÇAMURDAN ve akademisyenler, İŞKUR Şube Müdürü Atilla ÇAKIR, İş ve Meslek Danışmanı Baran KOÇAK ile özel sektör temsilcileri katıldılar.   PAÜ öğrencilerine ve özel sektör insan kaynakları çalışanlarına, işbaşı eğitiminin önemine dair bilgi veren panelistlere, program sonunda katılım belgeleri; Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Honaz MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Burak ÇAMURDAN ve İŞKUR Şube Müdürü Atilla ÇAKIR tarafından verildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Honaz Tanıtım Günlerinde İşbaşı Eğitim Programı Tanıtıldı

Pamukkale Üniversitesinin Denizli’nin ilçelerine yönelik yaptığı tanıtım günleri kapsamında düzenlenen Honaz Tanıtım Günleri 21-23 Aralık tarihleri arasında PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

 

Bu kapsamda “Honaz Meslek Yüksekokulu 3+1 İşbaşı Eğitim Programının İşyeri, Öğrenci/İŞKUR süreçlerindeki Rolleri” konulu panel 21/12/2016 tarihinde PAÜ Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleştirilmiş olup, panele Honaz MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Burak ÇAMURDAN ve akademisyenler, İŞKUR Şube Müdürü Atilla ÇAKIR, İş ve Meslek Danışmanı Baran KOÇAK ile özel sektör temsilcileri katıldılar.

 

PAÜ öğrencilerine ve özel sektör insan kaynakları çalışanlarına, işbaşı eğitiminin önemine dair bilgi veren panelistlere, program sonunda katılım belgeleri; Çivril Atasay Kamer MYO Müdürü Doç. Dr. Dündar KÖK, Honaz MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Burak ÇAMURDAN ve İŞKUR Şube Müdürü Atilla ÇAKIR tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.