Horoz'a Abdulkerim'den sevindirici haber...

SPOR 15.01.2019 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz'a Abdulkerim'den sevindirici haber...

Spor Toto 1.Ligin 18.haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Denizlispor’da Abdülkerim Bardakçı’dan sevindirici haber geldi.   Antalya Kampı'nın son gününde hazırlık maçında Süper Lig takımı Çaykur Rizespor ile karşılaşan Denizlispor’da sakatlanarak maçı tamamlayamayan Abdulkerim Bardakçı’nın sakatlığının önemli olmadığı yan bağlarda esneme olduğu belirtildi. Oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıktığı kaydedildi.   Denizlispor konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;   “Son oynanan Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın yapılan kontroller sonrası ciddi bir rahatsızlığının olmadığı anlaşılmıştır. Dizindeki yan bağlarda esnemesi olan futbolcumuz takımla birlikte antrenmanlara başlamıştır.”  

Spor Toto 1.Ligin 18.haftasında Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak olan Denizlispor’da Abdülkerim Bardakçı’dan sevindirici haber geldi.

 


Antalya Kampı'nın son gününde hazırlık maçında Süper Lig takımı Çaykur Rizespor ile karşılaşan Denizlispor’da sakatlanarak maçı tamamlayamayan Abdulkerim Bardakçı’nın sakatlığının önemli olmadığı yan bağlarda esneme olduğu belirtildi. Oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıktığı kaydedildi.
 
Denizlispor konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;
 
“Son oynanan Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın yapılan kontroller sonrası ciddi bir rahatsızlığının olmadığı anlaşılmıştır. Dizindeki yan bağlarda esnemesi olan futbolcumuz takımla birlikte antrenmanlara başlamıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.