Horoz’da Futbolculara Para Ödendi

SPOR 19.11.2016 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da Futbolculara Para Ödendi

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’da Futbolculara Para Ödendi

Denizlispor’un Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat, toplamda bin 300 TL tutarında olan futbolcu alacaklarının bir kısmının Şanlıurfaspor maçı önce hesaplarına yatırıldığını açıkladı.   Bu maç öncesi hafta arası 200 bin TL kadar kısmi bir paranın futbolculara ödendiğini ve geri kalan kısmının da ay sonuna kadar ödeneceğini kaydetti. Asbaşkan Ali Fırat, “200 bin TL yatırdık. Hafta arası da en az 200 bin TL para ödeyeceğiz. Geri kalan kısmını da en kısa sürede çözeceğiz” dedi. Futbolculara ayrı ayrı teşekkür eden Asbaşkan Fırat, “Eski borçlardan dolayı futbolcuların paralarını aksatmamıza rağmen hiçbir zaman parayı büyük sorun haline getirmediler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman kendilerine yakışanı yaptılar, bundan sonra da öyle yapacaklarından eminim” dedi.   PAKET PRİM SİSTEMİ DE GELDİ Yeşil siyahlıların asbaşkanı Ali Fırat, çıkış yakalamak için yönetimin paket prim sistemine de geçtiğini açıkladı. Şanlıurfaspor, Manisaspor, Elazığspor ve Ümraniyspor maçlarından toplamda alınacak 12 puana 600 bin TL, 10 puana 500 bin TL ve 9 puana 400 bin TL vereceklerini ifade eden Asbaşkan Fırat, “Bu hedefin altında bir puan alırsak paket sistemini uygulamayacağız. Bu 4 maçtan alacağımız puanlar bizim için çok önemli” diye konuştu. 
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’da Futbolculara Para Ödendi

Denizlispor’un Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat, toplamda bin 300 TL tutarında olan futbolcu alacaklarının bir kısmının Şanlıurfaspor maçı önce hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

 

Bu maç öncesi hafta arası 200 bin TL kadar kısmi bir paranın futbolculara ödendiğini ve geri kalan kısmının da ay sonuna kadar ödeneceğini kaydetti. Asbaşkan Ali Fırat, “200 bin TL yatırdık. Hafta arası da en az 200 bin TL para ödeyeceğiz. Geri kalan kısmını da en kısa sürede çözeceğiz” dedi. Futbolculara ayrı ayrı teşekkür eden Asbaşkan Fırat, “Eski borçlardan dolayı futbolcuların paralarını aksatmamıza rağmen hiçbir zaman parayı büyük sorun haline getirmediler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman kendilerine yakışanı yaptılar, bundan sonra da öyle yapacaklarından eminim” dedi.

 

PAKET PRİM SİSTEMİ DE GELDİ

Yeşil siyahlıların asbaşkanı Ali Fırat, çıkış yakalamak için yönetimin paket prim sistemine de geçtiğini açıkladı. Şanlıurfaspor, Manisaspor, Elazığspor ve Ümraniyspor maçlarından toplamda alınacak 12 puana 600 bin TL, 10 puana 500 bin TL ve 9 puana 400 bin TL vereceklerini ifade eden Asbaşkan Fırat, “Bu hedefin altında bir puan alırsak paket sistemini uygulamayacağız. Bu 4 maçtan alacağımız puanlar bizim için çok önemli” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.