Horozkent Spor zorlu deplasman maçına çıkacak

SPOR 09.12.2016 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horozkent Spor zorlu deplasman maçına çıkacak

denizli haber / denizli 20 haber / Horozkent Spor zorlu deplasman maçına çıkacak

TFF Kadınlar Futbol 3. Lig 3. Grupta ligin güçlü ekibi Denizli Horozkent Spor, geride kalan 4 haftayı kayıpsız ve gol yemeden kapatan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı ile 11 Aralık Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.   Lige Güzeltepe Doğu Gençlik ve Sporu 24-0 yenerek başlayan Denizli Horozkent Spor Kız futbol takımı  ikinci hafta bay olarak geçirdi. 3. hafta deplasmanda karşılaştığı İncirliova Belediyesi'ni 7-4 yendi. 4. haftada ise, Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğt. Mer.Spor'u 3- yenerek, ligde  3 maçta 3 galibiyetle 9 puan alarak bir maç eksikliği ile 4. sırada yerini aldı.   Ligin güçlü takımlarından, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı  ile deplasmanda Pazar günü  karşılaşacak Denizli Horozkent Spor, hazırlıklarına devam ediyor. Rakip takımın 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla  2. sırada yer alıyor. Zorlu geçecek müsabakada Denizli Horozkent Spor galibiyet için sahaya çıkacak.
denizli haber / denizli 20 haber / Horozkent Spor zorlu deplasman maçına çıkacak

TFF Kadınlar Futbol 3. Lig 3. Grupta ligin güçlü ekibi Denizli Horozkent Spor, geride kalan 4 haftayı kayıpsız ve gol yemeden kapatan Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı ile 11 Aralık Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 
Lige Güzeltepe Doğu Gençlik ve Sporu 24-0 yenerek başlayan Denizli Horozkent Spor Kız futbol takımı  ikinci hafta bay olarak geçirdi. 3. hafta deplasmanda karşılaştığı İncirliova Belediyesi'ni 7-4 yendi. 4. haftada ise, Karşıyaka Beden Eğitimi ve Spor Eğt. Mer.Spor'u 3- yenerek, ligde  3 maçta 3 galibiyetle 9 puan alarak bir maç eksikliği ile 4. sırada yerini aldı.

 

Ligin güçlü takımlarından, Manisa Esnaf Gençlik ve Spor Kız futbol takımı  ile deplasmanda Pazar günü  karşılaşacak Denizli Horozkent Spor, hazırlıklarına devam ediyor. Rakip takımın 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla  2. sırada yer alıyor. Zorlu geçecek müsabakada Denizli Horozkent Spor galibiyet için sahaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.