HSK kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı

DENİZLİ 11.01.2018 - 10:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

HSK kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 13 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 14 idari yargı hakim adayının ataması gerçekleştirildi.  Bu kararname ile Denizli’ye 1 hakim 1 savcı atandı. HSK’daki atamalara ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13 adli yargı hakimi ve cumhuriyet savcısı adayı ile 14 idari yargı hakim adayının atamaları ad çekme usulüyle gerçekleştirildi.   Buna göre, Bakırköy Hakim Adayı Aslı Uluçay Denizli Hakimliğine, Mardin Cumhuriyet Savcı Adayı Kemal Tarhan Sarayköy (Denizli) Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 13 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 14 idari yargı hakim adayının ataması gerçekleştirildi.  Bu kararname ile Denizli’ye 1 hakim 1 savcı atandı.


HSK’daki atamalara ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13 adli yargı hakimi ve cumhuriyet savcısı adayı ile 14 idari yargı hakim adayının atamaları ad çekme usulüyle gerçekleştirildi.

 

Buna göre, Bakırköy Hakim Adayı Aslı Uluçay Denizli Hakimliğine, Mardin Cumhuriyet Savcı Adayı Kemal Tarhan Sarayköy (Denizli) Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.