İdris Oktay AK Parti'den istifa etti

DENİZLİ 17.08.2017 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İdris Oktay AK Parti'den istifa etti

Denizli Acıpayam eski İlçe Başkanı İdris Oktay Ak Parti'den istifa etti.

Denizli Acıpayam İlçe Başkanlığı görevinden daha önce, Genel Merkez tarafından istifası istenen İdris Oktay ilçe başkanlığı görevinden istifa etmişti. Oktay, istifa dilekçesini dün ilçe seçim kuruluna göndererek AK Parti'den istifa etti.   2016 Eylül ayında, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam’daki parti çalışmalarını daha başarılı götürecek bir ilçe başkanı arayışı söz konusu olduğunu, İdris Oktay’dan da bu nedenle görevden ayrılmasının istendiğini söylemişti. İdris Oktay, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek yerine Nurhayat Şanlı getirilmişti.   İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Oktay dün, istifa dilekçesini ilçe seçim kuruluna göndererek AK Parti'den de istifa etti.
Denizli Acıpayam eski İlçe Başkanı İdris Oktay Ak Parti'den istifa etti.

Denizli Acıpayam İlçe Başkanlığı görevinden daha önce, Genel Merkez tarafından istifası istenen İdris Oktay ilçe başkanlığı görevinden istifa etmişti. Oktay, istifa dilekçesini dün ilçe seçim kuruluna göndererek AK Parti'den istifa etti.

 

2016 Eylül ayında, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam’daki parti çalışmalarını daha başarılı götürecek bir ilçe başkanı arayışı söz konusu olduğunu, İdris Oktay’dan da bu nedenle görevden ayrılmasının istendiğini söylemişti. İdris Oktay, Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek yerine Nurhayat Şanlı getirilmişti.

 

İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Oktay dün, istifa dilekçesini ilçe seçim kuruluna göndererek AK Parti'den de istifa etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.