İlahiyat Fakültesi'nde Öğrenci Temsilcisi seçim heyecanı

EĞİTİM 17.11.2016 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlahiyat Fakültesi'nde Öğrenci Temsilcisi seçim heyecanı

denizli haber / denizli 20 haber / İlahiyat Fakültesi'nde Öğrenci Temsilcisi seçim heyecanı

Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğrenci temsilciliği seçmelerin de büyük heyecan başladı.   Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yapılacak olan öğrenci temsilciliğinin güçlü adayları arasında olan Osman Nuri Alca, İlahiyat Fakültesi’nin Pamukkale Üniversitesi nezdinden söz sahibi olmasını ve görmezden gelinen bir fakülte değil her zaman ön planda olan fakülte düzeyinde temsil edilmesinin gerektiğini belirtti.   OSMAN NURİ ALCA KİMDİR? İlahiyat Fakültesi’nde öğrenci temsilcisi adaylarından Osman Nuri Alca kendisini şu şekilde tanıttı. Alca, “Selamün Aleyküm arkadaşlar, ben Osman Nuri Alca 3 Ocak 1996 yılında Denizli’de doğdum. İlkokulu Hacı Ahmet Paralı İ.Ö.Okulu’nda tamamlayıp Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bitirerek Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne başladım. Üniversite de 3. yılım ve 2. sınıfımın ilk yılı bildiğiniz üzere hazırlık okudum. Bu süre zarfında değişik sivil toplum örgütlerinde idari görevlere layık görüldüm. Şahsım sadece tek bir tarafı savunan biri değilim. Bu göreve talip olma amacım, sadece hizmet etmek için buradayım.   FAKÜLTE İÇİN ADAYLIK AMACI Bilindiği üzere bu kardeşiniz öğrenci temsilciliğine adaylığını koydu. Benim adaylığımı esas koyma amacım, İlahiyat Fakültemizin Pamukkale Üniversitesi’nde sözü geçen görmezden gelinmeyen bir fakülte yapmak. Bizim amacımız ilahiyat fakültesine yakışacak şekilde hizmetler etmektir. Göreve geldiğimiz zaman sizler için yapacağımız bazı önemli çalışmalarımızdan başlıklar vereceğim. Bunlar; İlim ve kültür yönünde konferanslar, Tarihi ve kültürel geziler, Bahar şenliklerinde ilahiyata yakışır etkinlikler Üniversiteye araçla girişlerde ücretin kaldırılması konusunda çalışmalar yürüteceğiz Diyanet işleri başkanlığına gezi Bunların yanı sıra daha nice biz ilahiyat fakültesi öğrencilerine yakışır şekilde hizmet edeceğime teminat verebilirim. Şimdiden bana oylarınız ile destek vereceğiniz için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  
denizli haber / denizli 20 haber / İlahiyat Fakültesi'nde Öğrenci Temsilcisi seçim heyecanı

Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğrenci temsilciliği seçmelerin de büyük heyecan başladı.

 

Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yapılacak olan öğrenci temsilciliğinin güçlü adayları arasında olan Osman Nuri Alca, İlahiyat Fakültesi’nin Pamukkale Üniversitesi nezdinden söz sahibi olmasını ve görmezden gelinen bir fakülte değil her zaman ön planda olan fakülte düzeyinde temsil edilmesinin gerektiğini belirtti.

 

OSMAN NURİ ALCA KİMDİR?

İlahiyat Fakültesi’nde öğrenci temsilcisi adaylarından Osman Nuri Alca kendisini şu şekilde tanıttı.

Alca, “Selamün Aleyküm arkadaşlar, ben Osman Nuri Alca 3 Ocak 1996 yılında Denizli’de doğdum. İlkokulu Hacı Ahmet Paralı İ.Ö.Okulu’nda tamamlayıp Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni bitirerek Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne başladım. Üniversite de 3. yılım ve 2. sınıfımın ilk yılı bildiğiniz üzere hazırlık okudum. Bu süre zarfında değişik sivil toplum örgütlerinde idari görevlere layık görüldüm. Şahsım sadece tek bir tarafı savunan biri değilim. Bu göreve talip olma amacım, sadece hizmet etmek için buradayım.

 

FAKÜLTE İÇİN ADAYLIK AMACI

Bilindiği üzere bu kardeşiniz öğrenci temsilciliğine adaylığını koydu. Benim adaylığımı esas koyma amacım, İlahiyat Fakültemizin Pamukkale Üniversitesi’nde sözü geçen görmezden gelinmeyen bir fakülte yapmak. Bizim amacımız ilahiyat fakültesine yakışacak şekilde hizmetler etmektir.

Göreve geldiğimiz zaman sizler için yapacağımız bazı önemli çalışmalarımızdan başlıklar vereceğim.

Bunlar;

  1. İlim ve kültür yönünde konferanslar,
  2. Tarihi ve kültürel geziler,
  3. Bahar şenliklerinde ilahiyata yakışır etkinlikler
  4. Üniversiteye araçla girişlerde ücretin kaldırılması konusunda çalışmalar yürüteceğiz
  5. Diyanet işleri başkanlığına gezi

Bunların yanı sıra daha nice biz ilahiyat fakültesi öğrencilerine yakışır şekilde hizmet edeceğime teminat verebilirim. Şimdiden bana oylarınız ile destek vereceğiniz için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.